Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή αλληλεγγύης των Paguristas

on .

XRISTOYGENNA

• Την εξωτερική είσοδο της Περιφέρειας Ηπείρου ομορφαίνουν από το Σάββατο τα χριστουγεννιάτικα δέντρα που στόλισε η δραστήρια εθελοντική ομάδα Paguristas, έχοντας τη βοήθεια του Συλλόγου Α.Μ.Ε.Α. Κυψέλη, της Κιβωτού του Κόσμου Ηπείρου, της ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων, του Συλλόγου Θαλασσαιμίας, του Συνδέσμου Τυφλών, του Πύρρου ΑΜΕΑ Ιωαννίνων, της Στέγης Αυτιστικών «Έλενη Γύρα» και της Μέριμνας.
Ήταν μια χριστουγεννιάτικη γιορτή αλληλεγγύης που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία και στόχος της ήταν να προσθέσει μία νότα χαράς στην εορταστική ατμόσφαιρα, αλλά και να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες στην ανάγκη στήριξης φορέων και συλλόγων, που προσφέρουν σημαντικό κοινωνικό έργο.
Την εκδήλωση πλαισίωσε η χορωδία της μουσικής σχολής Ars Nova με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και οι Χαρά και Όλγα Σκαρλατου με το «Μια χαρά και έναν καιρό», που ανέλαβαν να ψυχαγωγήσουν τα παιδιά με ταχυδακτυλουργικά κόλπα και να τα βάψουν με χριστουγεννιάτικα σχέδια, ενώ η Επαγγελματική Σχολή Ιωαννίνων του ΟΑΕΔ προσέφερε μελομακάρονα και κουραμπιέδες.