Πανηγυρική έναρξη χθες για το «Χωριό του Αι Βασίλη»

on .

ahbasilhs

• Με μία μεγάλη γιορτή που ξεκίνησε από την Κεντρική Πλατεία με παρέλαση μικρών και μεγάλων Αι Βασίληδων και κορυφώθηκε στον χώρο του, εγκαινιάστηκε χθες επίσημα το «Χωριό του Αι Βασίλη» το οποίο λειτουργεί στο Ψυχαγωγικό Πάρκο Φρόντζου, μέσα στο μαγευτικό αυτό δάσος που στεφανώνει την πόλη, στον ομώνυμο λόφο, δίπλα στο υπαίθριο Θέατρο της Ε.Η.Μ.
Toν αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος παρουσία και του Προέδρου της ΕΗΜ Κων/ νου Βλάχου. Το πρόγραμμα εκδηλώσεων και δράσεων στο Χωριό του Αι Βασίλη για σήμερα, Σάββατο έχει ως εξής: 16.00 Χορευτική ομάδα Δροσιάς-Κιάφας. 18.00 συναυλία με τον Bo στον κλειστό ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Πάρκου. Αύριο, Κυριακή θα έχει στις 12.00 μουσική αφήγηση παραμυθιών.
Επισημαίνεται ότι κάθε μέρα, το «Χωριό του Αϊ Βασίλη» θα είναι ανοιχτό με συνεχείς δραστηριότητες και περίπτερα, χριστουγεννιάτικη αγορά και άλλες εκπλήξεις. Η είσοδος στο Ψυχαγωγικό Πάρκο Φρόντζου κοστίζει ένα ευρώ, ποσό απ’ το οποίο το ένα τρίτο, αφού αφαιρεθεί ο ΦΠΑ, θα προσφέρεται στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και το ένα τρίτο, επίσης αφού αφαιρεθεί ο ΦΠΑ στην Κιβωτό του Κόσμου.