Ταυτοποιήθηκε ο κυνηγός που σκότωσε τον 32χρονο

on .

KYNHGI KARAMPINA

• Ο επίλογος του τραγικού δυστυχήματος, που έγινε σε δασώδη περιοχή της Καρίτσας, την περασμένη Κυριακή με θύμα 32χρονο πατέρα ενός ανήλικου παιδιού από τα Κούρεντα γράφτηκε χθες. Μετά από πέντε ημέρες, ταυτοποιήθηκε ο κυνηγός της ίδιας παρέας, από το όπλο του οποίου έπεσε νεκρός ο 32χρονος.
Πρόκειται για έναν 52χρονο, κάτοικο της περιοχής, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.
Η δικογραφία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ζίτσας.

Αλλοδαπός, διευκόλυνε την είσοδο αλλοδαπών!
• Στη σύλληψη 26χρονου αλλοδαπού, για διευκόλυνση παράνομης εισόδου τριών αλλοδαπών στη χώρα μας, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Δωδώνης. Οι δύο από τους τρείς μάλιστα είχαν δηλώσει ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας γιατί σε βάρος τους εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα και παραβίαση περιορισμών διαμονής.

Συνελήφθη φυγόποινος για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.
• Στα Γιάννενα αστυνομικοί συνέλαβαν 49χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Α΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά, ποινής φυλάκισης πέντε μηνών για παράβαση του Κ.Ο.Κ.

Αδέσποτο δέμα χασίς στο Σμέρτο
• Δέμα με 900 γραμμάρια χασίς εντοπίστηκε από αστυνομικού της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας σε θαμνώδη περιοχή στο Σμέρτο Θεσπρωτίας. Για τον κάτοχο ή τον αποδέκτη του διενεργεί προανάκριση το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών.