Σήμερα ίσως παραδοθεί η σορός του Κων. Κατσίφα

on .

KATSIFAS

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να παραδοθεί στους οικείους του η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα, εννέα ημέρες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του. Σύμφωνα με χθεσινές δηλώσεις του εκ των νομικών της οικογένειας, Ευθύμιου Ναυρίδη, η έρευνα της Αλβανικής Αστυνομίας, δεν μπορεί να συνεχιστεί μετά και την άρνηση της πρώην συζύγου να καταθέσει, αφού όπως υποστήριξε έχει άγνοια της υπόθεσης, ενώ δεν υπάρχει άλλος μάρτυρας να εξεταστεί.
Χθες την παράδοση της σορού ζήτησε με έγγραφό του από τον Πρόεδρο της Αλβανίας Ιλίρ Μέτα ο Πρόεδρος του ΚΕΑΔ Βαγγέλης Ντούλες.
Την απογοήτευση της οικογένειας Κατσίφα για τη στάση της Ελληνικής Κυβέρνησης έναντι της Αλβανίας, μετέφερε σε δηλώσεις της η Κύπρια Ευρωβουλευτής και Πρόεδρος του Κινήματος «Αλληλεγγύη» Ελένη Θεοχάρους. Η ευρωβουλευτής ανέφερε πως η απογοήτευση της οικογένειας είναι ακόμα μεγαλύτερη καθώς είχε υποστηρίξει τα κόμματα της συγκυβέρνησης και ειδικότερα το ΣΥΡΙΖΑ.
Τέλος το Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Αμερικής αποφάσισε να δώσει χορηγία ύψους 5.000 δολαρίων στην 13χρονη κόρη του Κατσίφα, χρήματα που θα της παραδώσει ο Πρόεδρος του Νίκος Γκατζογιάννης.