Και ζημιές έκαναν και έκλεψαν στο Πανεπιστήμιο και σε νοσοκομείο!

on .

XEIROPEDES SYLLYPSH

• Δύο άνδρες ηλικίας 30 και 24 ετών συνελήφθησαν στα Γιάννενα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο δράστες εμπλέκονται σε δύο υποθέσεις φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και κλοπής, που έγιναν στην πόλη. Στη πρώτη περίπτωση έθραυσαν τζαμαρία εργαστηρίου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, προκαλώντας φθορές, χωρίς να αφαιρέσουν κάτι, ενώ στη δεύτερη αφαίρεσαν από ιατρικά αποδυτήρια νοσοκομείου, ένα πορτοφόλι και μία κάρτα τραπέζης. Τα κλοπιμαία που βρέθηκαν στην κατοχή τους κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους.

Είχε στη μάντρα κλεμμένες μπαταρίες οχημάτων
• Με την κατηγορία της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος συνελήφθη ένας 32χρονος στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων. Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που έγινε σε μάντρα ανακύκλωσης μετάλλων στην οποία εργάζεται ως υπεύθυνος ο συλληφθείς, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις μπαταρίες οχημάτων, οι οποίες, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχαν κλαπεί από στάβλο στο Κουτσελιό. Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Έπαιζαν «πόκερ» σε καφενείο στην Πρέβεζα
• Δύο αλλοδαποί, ηλικίας 36 και 35 ετών και ένας 43χρονος συμπατριώτης μας συνελήφθησαν στην Πρέβεζα σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τυχερά παιχνίδια. Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου σε καφενείο ιδιοκτησίας του 36χρονου αλλοδαπού, διαπιστώθηκε ότι αυτός είχε επιτρέψει τη διενέργεια και διεξαγωγή του απαγορευμένου «poker», στο οποίο συμμετείχε μαζί με τους υπόλοιπους δύο συλληφθέντες. Επιπλέον, οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή των συλληφθέντων και στους χώρους του καταστήματος, συνολικά το χρηματικό ποσό των 340 ευρώ και μία τράπουλα.

Μπήκαν σε μαγαζί και βούτηξαν ηλεκτρικά είδη
• Δικογραφία σε βάρος δύο γυναικών ηλικίας 44 και 38 ετών σχηματίστηκε στα Γιάννενα για κλοπή. Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι οι δύο δράστιδες εισήλθαν πρωινές ώρες σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών της πόλης και αφαίρεσαν, με τη μέθοδο της απασχόλησης, ηλεκτρικά είδη.

Ήταν παράνομα στη χώρα, χρωστούσε και ποινή!
• Ένας 18χρονος αλλοδαπός συνελήφθη στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, ο οποίος, όπως διαπιστώθηκε, είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
• Στα Γιάννενα επίσης συνελήφθη μία 30χρονη γυναίκα επειδή σε βάρος της εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων με ποινή φυλάκισης επτά μηνών, για τα αδικήματα της απλής σωματικής βλάβης από πρόθεση και της εξύβρισης.