Ανοιχτό το οινοποιείο της «Zoinos Winery»

on .

ZOINOS OINOPOIEIO

• Την Κυριακή, 11 Νοεμβρίου (ώρες 11:00 – 17:00) τα οινοποιεία των Δρόμων του Κρασιού της Ελλάδας, συμμετέχουν μαζί με εκατοντάδες άλλα οινοποιεία της Ευρώπης, στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού, η οποία θεσμοθετήθηκε το 2009 και εορτάζεται κάθε χρόνο, τη δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου με τη συμμετοχή οινοποιείων – μελών του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πόλεων του Κρασιού ή οινοτουριστικών δικτύων.
Στον εορτασμό της «Ευρωπαϊκής Ημέρας Οινοτουρισμού» συμμετέχουν όλες οι περιφερειακές ενώσεις οινοπαραγωγών της χώρας μας. H Zoinos Winery ως μέλος της Ένωσης Οινοπαραγωγών «Οίνοι Βορείου Ελλάδος» συμμετέχει και προσκαλεί τους πολίτες να γιορτάσουν την ημέρα αυτή, ανακαλύπτοντας τα οινοποιεία της περιοχής μας.
Την Κυριακή το οινοποιείο της «Zoinos» στο χωριό της Ζίτσας θα παραμείνει ανοιχτό από τις 11 π.μ. έως τις 5 μ.μ. προσφέροντας στο οινόφιλο κοινό την ευκαιρία να ξεναγηθεί στους χώρους του, να γνωρίσει την τέχνη της οινοποίησης, της απόσταξης και της παλαίωσης οίνων και αποσταγμάτων και να γευτεί τα προϊόντα. Η είσοδος είναι δωρεάν.