Αντιεξουσιαστές «ζωγράφισαν» το Στρατοδικείο Ιωαννίνων!

on .

STRATODIKEIO BAPSIMO

Δεν είναι μόνο η Αθήνα όπου ομάδες αντιεξουσιαστών συχνά – πυκνά κάνουν αισθητή την παρουσία τους με διαφόρων ειδών «δράσεις».
Το ίδιο ισχύει και στα Γιάννενα όπου επίσης εμφανίζονται κατά καιρούς διάφορα κρούσματα με «χτυπήματα» σε δημόσια κτίρια και φορείς.
Αυτό συνέβη χθές τα ξημερώματα, περίπου στις τέσσερις, με «θύμα» το Στρατοδικείο Ιωαννίνων, το κτίριο του οποίου χτύπησε ομάδα 10 περίπου ατόμων αφήνοντας έντονο το «αποτύπωμά» της στους τοίχους και στα γύρω πεζοδρόμια.
Πιο συγκεκριμένα, οι αντιεξουσιαστές της ΕΣΕ Ιωαννίνων πέταξαν κόκκινες μπογιές τόσο στη σιδερένια είσοδο και τα σκαλιά του Στρατοδικείου επί της Ελευθερίου Βενιζέλου, όσο και στον τοίχο από την πλευρά του πεζόδρομου της Παπαδοπούλου. Παράλληλα, έγραψαν με σπρέι συνθήματα στους τοίχους κι έριξαν στον δρόμο προκηρύξεις κυρίως με συνθήματα κατά της στράτευσης!
Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το Στρατοδικείο Ιωαννίνων μπαίνει στο στόχαστρο αντιεξουσιαστών. Ανάλογα περιστατικά έχουν καταγραφεί και στο παρελθόν. Την υπόθεση και τα στοιχεία της ερευνά η Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων.