Λεωφορείο μετέφερε δέκα λαθρομετανάστες!

on .

 

FAROS PERIPOLIKO

Δέκα λαθρομετανάστες μετέφερε με λεωφορείο 46χρονος Έλληνας, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη στο Καλπάκι από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλακης Κόνιτσας. Από τους δέκα, οι οκτώ ήταν άνδρες ηλικίας 25 έως 32 χρόνων και δύο γυναίκες ηλικίας 23 και 55 ετών αντίστοιχα. Από τον έλεγχο προέκυψε επίσης ότι σε βάρος των περισσοτέρων εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Σένγκεν, ενώ για έναν εκκρεμούσε και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας τρίμηνης φυλάκισης και χρηματικής ποινής 3.000 ευρώ για παραβάσεις περί αλλοδαπών. Το λεωφορείο κατασχέθηκε.

Συνελήφθη 41χρονος για τη μεταφορά των 48 κιλών χασίς

• Μετά από 14 ημέρες εντοπίστηκε και συνελήφθη 41χρονος αλλοδαπός για εμπλοκή του σε υπόθεση μεταφοράς 48 κιλών χασίς, που είχε λάβει χώρα στην περιοχή της Πλαγιάς Ιωαννίνων. Η μεταφορά γινόταν με Ι.Χ. ενώ ο 41χρονος με δεύτερο αυτοκίνητο λειτουργούσε ως προπομπός του. Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον Ανακριτή Ιωαννίνων και τελικά ο εντοπισμός και η σύλληψή του έγινε την Τρίτη στα Γιάννενα.

52χρονος κυκλοφορούσε με κλεμμένο μοτοποδήλατο
• Με το μοτοποδήλατο που είχε κλέψει πριν τρεις ημέρες συνελήφθη να κυκλοφορεί στην Άρτας 52χρονος. Το όχημα παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του και σε βάρος του 52χρονου σχηματίστηκε δικογραφία.

16χρονος έκλεψε παγκάρι στους Φιλιάτες!
• Ένας δεκαεξάχρονος ήταν ο δράστης κλοπής που έγινε σε εκκλησία των Φιλιατών, με «λεία» τα χρήματα που υπήρχαν στο παγκάρι. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Α.Τ. Φιλιατών.

Δύο νεκροί σε τροχαίο στην Άρτα
• Νεκροί ανασύρθηκαν 83χρονος που οδηγούσε Ι.Χ. φορτηγό και η 75χρονη συνοδηγός του, οι οποίοι υπέκυψαν στα τραύματά τους όταν το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρα. Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άρτας.