«Δέματα αγάπης» μοιράστηκαν σε 150 οικογένειες των Ιωαννίνων

on .

MAKSIMOS AGIASMOS KENTRO APASXOLHSHS 23 10 18

• «Δέματα αγάπης», με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, μοίρασε σε 150 άπορες οικογένειες ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», με τη συνδρομή των supermarkets Μασούτης και την συνεργασία της Ιεράς Μητρόπολης Ιωαννίνων.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων, κ. Μάξιμος, μετά τον αγιασμό που τέλεσε στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «Ιερώνυμος Β’», αναφέρθηκε στις συνεχείς προσπάθειες της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» να ενισχύει με κάθε τρόπο τις οικογένειες που έχουν βιώσει, όσο κανείς άλλος, τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης.
Ο Γενικός Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας, διένειμε, μαζί με την Υπεύθυνη Βορείου Ελλάδος του Οργανισμού κ. Όλγα Παπαχαρίτου, τα «δέματα αγάπης» σε ευπαθείς οικογένειες και ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων για τη στήριξή του.
«Προτεραιότητά μας στο ΚΔΑΠ Ιωαννίνων είναι η παροχή ενός υγιούς, ασφαλούς και σωστά καταρτισμένου περιβάλλοντος, που ως στόχο έχει τη σωστή διαπαιδαγώγηση του παιδιού, την κοινωνικοποίηση του, την απόκτηση δεξιοτήτων, τη δημιουργική απασχόληση, την ανάπτυξη της αυτονομίας, τη διαμόρφωση της προσωπικότητας και τον εμπλουτισμό των γνώσεών του με κύριο σκοπό να του εμφυσήσουμε τις ανθρώπινες αξίες με τις οποίες αύριο θα φτιάξει έναν καλύτερο κόσμο», τόνισε ο κ. Δήμτσας.