Στην κατεύθυνση της δολοφονίας οι έρευνες για την Αγγελική Πεπόνη

on .

PEPONH

• Οι ενδείξεις ότι το κρανίο που είχε βρεθεί σε χώρο της Βιομηχανικής Περιοχής Πρέβεζας, ανήκει στην 26χρονη Αγγελική Πεπόνη, που είχε εξαφανιστεί στις 16 Ιουνίου 2010, επιβεβαιώθηκαν χθες από τις εργαστηριακές εξετάσεις που πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Βιολογικών & Βιοχημικών Εξετάσεων και Αναλύσεων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας, όπως ανακοινώθηκε επίσημα.
Μετά την εξέλιξη αυτή, ανοίγει ουσιαστικά και πάλι ο φάκελος της εξαφάνισης της 26χρονης, με στόχο τη διερεύνηση των στοιχείων που μπορεί να βρεθούν για την αιτία του θανάτου της και κατά τα φαινόμενα στην ταφή της, στην περιοχή όπου βρέθηκε το κρανίο. Οι συγγενείς της κοπέλας, από την πρώτη στιγμή έκαναν λόγο για εγκληματική ενέργεια, θεωρούσαν ως κεντρικό πρόσωπο της εξαφάνισης 59χρονο με τον οποίο η 26χρονη διατηρούσε προσωπική σχέση. Το κρανίο της μάλιστα βρέθηκε σε μικρή σχετικά απόσταση από το σπίτι του, ενώ ο ίδιος όταν είχε δηλωθεί η εξαφάνιση, είχε υποστηρίξει ότι η κοπέλα είχε φύγει από το σπίτι του προς άγνωστη κατεύθυνση, αφήνοντας να εννοηθεί ότι κατέφυγε στην Αλβανία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, με δεδομένο ότι δεν είχε εντοπιστεί κανένα ίχνος της, ο φάκελος της εξαφάνισης παρέμεινε στην Αστυνομία «ανοιχτός». Με την υπόθεση της 26χρονης είχε ασχοληθεί η εκπομπή «Φως στο τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, που είχε επισημάνει αντιφάσεις στις μαρτυρίες, δίχως όμως και να δοθεί το έναυσμα στις αστυνομικές αρχές για περαιτέρω έρευνες. Να σημειωθεί ότι ο 59χρονος στα χρόνια που μεσολάβησαν, σύμφωνα με πληροφορίες είχε συλληφθεί και καταδικαστεί για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών. Πλέον η Αστυνομία από σήμερα αρχίζει την έρευνα για το θάνατό της, στην κατεύθυνση της δολοφονίας.