Στους Μελιγγούς «αναπαύεται» από χθες ο Χριστόφορος Παρθενίου

on .

 PARTHENIOY XRISTOFOROS

• Στο αγαπημένο του χωριό, τους Μελιγγούς Δήμου Δωδώνης κηδεύτηκε χθες λίγο μετά το μεσημέρι ο Χριστόφορος Παρθενίου, που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή.
Η κηδεία του έγινε πάνδημη και στο τελευταίο του «ταξίδι» τον συνόδευσαν η σύζυγός του Γεωργία, τα παιδιά του Σοφία και Γιάννης, συγχωριανοί, φίλοι, παλιοί συνάδελφοί του, αλλά και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Ο Χριστόφορος Παρθενίου είχε διατελέσει Διευθυντής του Ταχυδρομείου Ιωαννίνων, αλλά και συνδικαλιστής στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταχυδρομικών Υπαλλήλων. Παράλληλα είχε αναπτύξει πολυσχιδή κοινωνική δράση, ασχολούμενος επί χρόνια και στην Αυτοδιοίκηση, την οποία υπηρέτησε ως νομαρχιακός σύμβουλος, δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δωδώνης.
Ψήφισμα για την εκδημία του Χριστόφορου Παρθενίου, εξέδωσε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο Δωδώνης, στο οποίο εκφράζει βαθύτατη οδύνη για την απώλειά του.
Ο «Πρωινός Λόγος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τη σύζυγο, τα παιδιά, τα εγγόνια και τους λοιπούς συγγενείς του.