Αύξηση του κύκλου εργασιών αναμένει το 2018 η Ηπειρωτική εταιρία ΒΙΚΟΣ Α.Ε

on .

BIKOS ERGOSTASIO

 

• Αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 4% - 5% μέσα στο 2018, ειδικά στα προϊόντα των αναψυκτικών, αναμένει η Ηπειρωτική Βιομηχανία εμφιαλωμένων νερών και αναψυκτικών Βίκος Α.Ε., σε μια περίοδο μάλιστα που η επιχειρηματικότητα στη χώρα μας και κυρίως στην Ήπειρο διανύει πολύ δύσκολες μέρες, αφού οι περισσότερες επιχειρήσεις βρίσκονται σε οριακό σημείο.
Η εταιρεία που πρωταγωνιστεί στην ελληνική αγορά του φυσικού μεταλλικού νερού, κλείνει φέτος 26 χρόνια εμφιάλωσης και παραθέτει την πορεία και την εξέλιξή της στα χρόνια αυτά.
Από το πρώτο μπουκάλι νερού που εμφιαλώθηκε, έως την παραγωγή και διανομή της Βίκος Cola και των Φυσικών Μεταλλικών Αναψυκτικών «Βίκος», τα οποία εισήλθαν στην αγορά το 2015, η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. αποτελεί μία κορυφαία και πρωτοπόρα εταιρία στον τομέα εμφιάλωσης νερών και αναψυκτικών, τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ενέργειες αναβάθμισης…
Ήδη από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της και έως σήμερα –αναφέρει η εταιρία– επιδίδεται σε ενέργειες αναβάθμισης τόσο των κτηριακών εγκαταστάσεων και του τεχνικού εξοπλισμού, με την υιοθέτηση νέων τεχνικών και τεχνολογιών, όσο και των υλικών που χρησιμοποιούνται κατά την παραγωγή και εμφιάλωση, με επενδύσεις ύψους συνολικά 110 εκ. ευρώ. Σήμερα απασχολεί 300 υπαλλήλους και προσφέρει ολοένα και περισσότερες θέσεις εργασίας, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη δυναμική και τον καθοριστικό της ρόλο στα δρώμενα της ελληνικής αγοράς.
Παράλληλα, η συνεχής εκπαίδευση και βελτίωση των συνθηκών εργασίας του προσωπικού της εταιρείας, η συνεχής προστασία του ευρύτερου περιβάλλοντος (εσωτερικού και εξωτερικού) των εγκαταστάσεων δημιουργούν το κατάλληλο υπόστρωμα για τη βελτιστοποίηση της ποιότητας του τελικού προϊόντος και, ακόμη, την παραγωγή νέων προϊόντων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του εν δυνάμει ενδιαφερόμενου κοινού.