Καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία αναδείχθηκε η Aegean

on .

AEGEAN

Ως η «Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη για το 2018» αναδείχθηκε η Aegean Airlines, μέλος της Star Alliance, κατά την παρουσίαση των βραβείων Skytrax World Airline Awards 2018.
Το βραβείο αυτό απονέμεται στην Aegean για 8η συνεχόμενη χρονιά και για 9η φορά από το 2009 έως σήμερα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας «για όγδοη συνεχή χρονιά, η AEGEAN αποδεικνύει μέσα από έναν διεθνή θεσμό αναγνωρισμένης αξίας, ότι μια ελληνική εταιρία μπορεί να ξεχωρίσει, ανάμεσα σε 335 αεροπορικές εταιρίες, για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα της και να συνεχίζει να κερδίζει στην έρευνα που διεξήχθη, υψηλή βαθμολογία από τους επιβάτες».
Σχολιάζοντας τη βράβευση ο CEO της Skytrax, Edward Plaisted, δήλωσε πως «η Aegean Airlines έχει σημειώσει απίστευτη επιτυχία, καθώς ψηφίστηκε από τους επιβάτες ως η Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία της Ευρώπης, για όγδοη συνεχόμενη χρονιά. Η Aegean εξακολουθεί να παραμένει υψηλά στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών, χάρη στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών του προσωπικού της, που υποστηρίζεται επιπλέον από ένα ισχυρό προσφερόμενο προϊόν για τον επιβάτη».
Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Aegean, Δημήτρης Γερογιάννης, τόνισε: «Νιώθουμε μεγάλη τιμή που ψηφιστήκαμε από τους επιβάτες ως η Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία της Ευρώπης στο πλαίσιο των Skytrax World Airline Awards για το 2018. Το γεγονός ότι λαμβάνουμε αυτό το υψηλού κύρους βραβείο για όγδοη συνεχόμενη φορά, σημειώνοντας ρεκόρ, αποτελεί αναγνώριση του πάθους για προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών των 3.100 υπαλλήλων μας και επιβεβαίωση της συνεχιζόμενης προσπάθειάς μας να θέσουμε τους επιβάτες μας στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε».