Άρχισαν οι προσαγωγές υπόπτων για τη δολοφονία του 32χρονου στην Άρτα

on .

PERIPOLIKO

• Συγκλονισμένη εξακολουθεί να είναι η κοινωνία της Άρτας από τη στυγερή δολοφονία του 32χρονου Πακιστανού στον Άγιο Σπυρίδωνα. Εκείνο που έχει προκαλέσει πολλές απορίες είναι η ανεξήγητη αγριότητα που επέδειξε ο δράστης, ο οποίος του επέφερε θανατηφόρα πλήγματα με αιχμηρό αντικείμενο στο κεφάλι, στη συνέχεια τον κατακρεούργησε ακρωτηριάζοντας τα κάτω άκρα, ενώ επέφερε και ένα μεγάλο μεταθανάτιο τραύμα στην κοιλιακή χώρα.
Οι έρευνες των αστυνομικών στρέφονται κυρίως στο φιλικό του περιβάλλον και ήδη έχουν αρχίσει οι προσαγωγές υπόπτων, κυρίως συμπατριωτών του. Η πρωτοφανής αγριότητα του δράστη ή των δραστών, οδηγούν την Αστυνομία στην εκτίμηση, ότι πίσω από τη δολοφονία κρύβεται κάτι μεγαλύτερο από τη ληστεία. Πηγές από την Ασφάλεια Άρτας, ισχυρίζονται πάντως ότι η σύλληψη του δολοφόνου/ δολοφόνων είναι θέμα χρόνου να γίνει.
Ο 32χρονος Πακιστανός, εργαζόταν- μαζί με άλλους συμπατριώτες του- σε επιχείρηση ακτινιδίων στον κάμπο της Άρτας, δεν είχε δώσει δικαιώματα με τη συμπεριφορά του, ενώ εκτιμάται ότι δολοφονήθηκε τις πρωινές ώρες της Δευτέρας, μέσα στην αποθήκη που βρίσκεται στο συσκευαστήριο των ακτινιδίων.