Με τα ΜΑΤ «υποδέχτηκε» ο Τσακαλώτος τους εργαζόμενους στα Νοσοκομεία!

on .

POEDHN SHMA

• Για «άγριο ξύλο από τα ΜΑΤ κατ’ εντολή Τσακαλώτου» και σκηνές που θυμίζουν «ολοκληρωτικά καθεστώτα» κάνει λόγο η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), σχολιάζοντας την ένταση στη συγκέντρωσή της έξω από το Υπουργείο Οικονομικών.
Όπως καταγγέλλει η Ομοσπονδία, «οι αστυνομικές δυνάμεις να επιτίθενται κατ’ επανάληψη στα συγκεντρωμένα συνδικαλιστικά στελέχη της ΠΟΕΔΗΝ έξω από το υπουργείο. Να επιτίθενται, να κλωτσάνε, να βαράνε με πόδια και ασπίδες. Να μας χτυπάνε με μανία. Επιτίθονταν σε έξαλλη κατάσταση. Πήραν τον νόμο στα χέρια τους. Όπως σε ολοκληρωτικά καθεστώτα. Έσπαγαν και έριχναν αιχμηρά αντικείμενα κατά των συνδικαλιστικών στελεχών της ΠΟΕΔΗΝ. Απαράδεκτα πράγματα!».
«Μας έριξαν χημικά εξ επαφής, κατάμουτρα για να μας προκαλέσουν ζημιά. Ήθελαν αίμα! Όλα αυτά κατ’ εντολή Τσακαλώτου, αφού ήταν η τέταρτη φορά που αρνούνταν το ραντεβού.
Τελικά εδέησε να μας δεχτεί ο κ. Τσακαλώτος με συνάντηση που έκλεισε έντρομος ο Διευθυντής του γραφείου του στο πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ και αυτό γιατί ήμασταν αποφασισμένοι να μείνουμε εκεί μέχρι την νύκτα. Έκανε ότι δεν γνώριζε τίποτα ο κ. Τσακαλώτος κατά τη συνάντηση για όσα προηγήθηκαν!» συνεχίζει.
Σύμφωνα με την Ομοσπονδία, επί της ουσίας η συνάντηση μαζί του απέβη άκαρπη. «Στο μόνο που συμφωνήσαμε είναι ότι θα ξανασυναντηθούμε! «Νίπτει τας χείρας του» για την ένταξή μας στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα και τους συμβασιούχους».