Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση σε ΚΑ’ Φεβρουαρίου και κάθετες οδούς

on .

KA FEBROYARIOY ASFALTOS 6 7 18
• Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό ΚΑ’ Φεβρουαρίου, στις παράπλευρες και τις καθέτους της και με αυτή την αφορμή ο Δήμαρχος, Θωμάς Μπέγκας, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο, Γιάννη Λιόντο, τον επίσης Αντιδήμαρχο – υπεύθυνο για την πόλη των Ιωαννίνων, Νίκο Γκόλα, και τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΙ, Μάκη Χρυσοστόμου, επισκέφτηκαν χθες την περιοχή της Καλούτσιανης.
Ο Δήμαρχος Θ. Μπέγκας μίλησε για «έργα ολοκληρωμένα» εξηγώντας ότι η εργολαβία που εκτελέστηκε στην περιοχή της ΚΑ’ Φεβρουαρίου δεν αφορούσε μόνο την ασφαλτόστρωση αλλά και τη συνέχεια του ημιτελούς έργου ύδρευσης λόγω της έκπτωσης του εργολάβου.
Όπως πρόσθεσε μάλιστα, «δεν σταματάμε εδώ. Συνεχίζουμε με βάση το σχεδιασμό μας και σύντομα θα είμαστε σε θέση να υπογράψουμε τρεις νέες συμβάσεις για νέα έργα που αφορούν καινούργιες ασφαλτοστρώσεις ύψος 1 εκ. ευρώ,  το έργο των αντιπλημμυρικών και  αυτό της οδού Πανεπιστημίου».
Ο Αντιδήμαρχος Έργων, Γιάννης Λιόντος, έκανε λόγο για ένα πολύ σημαντικό έργο, ενώ έδωσε λεπτομέρειες για το τεχνικό κομμάτι της παρέμβασης. Όπως είπε, «μιλάμε για μια εργολαβία 600.000 ευρώ η οποία ολοκλήρωσε παρεμβάσεις συνολικού μήκους 3 χλμ., 1.600 τ.μ. σε πεζοδρόμια και 22.000 τ.μ. σε ασφαλτοτάπητα στις οδούς ΚΑ’ Φεβρουαρίου, Μπάρκα, Ευθυμίου Τζάλλα, Μ. Αγγέλου, Δοσίου, Μολοσσών, Ριζάρη, Αιακιδών, Πλατεία Ειρήνης, Αλκέτα, Αγίου Κοσμά και Αρχιμήδη στην Ανατολή». Ο ίδιος πρόσθεσε ότι μέσα στο σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής για τη συνολική αναβάθμιση της Καλούτσιανης έχουν ενταχτεί μεταξύ άλλων η ανάπλαση των πλατειών Σαπουτζάκη και αυτής στο Τζαμί καθώς και η αντικατάσταση του φωτισμού με λαμπτήρες τεχνολογίας LED.
Τέλος, ο κ. Γκόλας μίλησε για ένα από τα «καλύτερα παραδείγματα για τον τρόπο με τον όποιο σχεδιάσει και δρα η Δημοτική Αρχή».