«Ασθενεί» η Παθολογική Κλινική Πρέβεζας

on .

NOSOKOMEIO PREBEZAS

• Τα προβλήματα της Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας αναδεικνύει η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Ηπείρου (Ε.Ι.Ν.Η.), με αφορμή τη χθεσινή κινητοποίηση του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο.
«Η μη λειτουργία της Παθολογικής Κλινικής, μιας καίριας κλινικής και γενικά η υπολειτουργία του Νοσοκομείου έχει άμεσο αντίκτυπο τόσο στους μόνιμους κατοίκους του Νομού, όσο και στους επισκέπτες – τουρίστες μιας και διανύουμε τη θερινή περίοδο που αυξάνονται οι ανάγκες. Οι αρμόδιοι ας αναρωτηθούν γιατί ενώ υπάρχουν επτά   θέσεις ειδικευόμενων δεν επιλέγει κανείς το νοσοκομείο της Πρέβεζας και γιατί οι ειδικευμένοι ιατροί που καταλαμβάνουν τις θέσεις που προκηρύσσονται τελικά φεύγουν σε σύντομο χρονικό διάστημα;». Η Ε.Ι.Ν.Η. ζητά όπως «ο προβληματισμός αυτός να τεθεί στη Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ, γιατί είναι ένα χρόνιο πρόβλημα που διαιωνίζεται και δίνει λύση».
Τις κινητοποιήσεις, αλλά και το πρόβλημα που υπάρχει έσπευσε να υποβαθμίσει το τοπικός ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος υποστηρίζει ότι «ξεσηκώθηκε ένας δυσανάλογα μεγάλος θόρυβος», που δεν καμιά σχέση με την πραγματικότητα του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, «ούτε γενικά, ούτε τοπικά».