Ο Δήμος Ιωαννιτών συγχαίρει Στεφ. Ντούσκο - Γ. Μαρκούλα

on .

KOLOKAS 14 11 2014

Τον πρωταθλητή του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, Στέφανο Ντούσκο συγχαίρει ο Δήμος Ιωαννιτών για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στους Μεσογειακούς Αγώνες της Ισπανίας στο αγώνισμα του διπλού Σκιφ. Παράλληλα, συγχαίρει τον αθλητή του Σπάρτακου Ιωαννίνων, Γιώργο Μαρκούλα ο οποίος κατέλαβε την 4η θέση στο αρασέ και το ζετέ στους ίδιους αγώνες.
«Οι επιτυχίες αυτές, από δύο αθλητές ιστορικών Αθλητικών Συλλόγων για τα Γιάννενα οι οποίοι έχουν συνδέσει το όνομά τους με διεθνείς επιτυχίες σε ολυμπιακούς, παγκόσμιους και ευρωπαϊκούς αγώνες, αποτελούν τιμή για όλη την πόλη», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος.
«Ο Δήμος Ιωαννιτών βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους και θα συνεχίσει να το κάνει με όλες του τις δυνάμεις. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε σε αυτά τα παιδιά αλλά και σε χιλιάδες άλλα που ασχολούνται με τον αθλητισμό στην πόλη μας. Από φέτος θεσπίσαμε την ετήσια επιχορήγηση των αθλητικών σωματείων για να ενισχύσουμε οικονομικά όσο μπορούμε την πραγματικά αξιέπαινη προσπάθειά τους. Θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο με στόχο να ενισχύουμε όσο μπορούμε αθλητές και συλλόγους», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Παιδείας, Παντελής Κολόκας.