Διψήφιο ποσοστό ανάπτυξης για την Ηπειρωτική ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ

on .

PARAGOGH ZAGORI

• Ισχυρή ανάπτυξη μεγεθών πέτυχε η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ και το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ.
H Ηπειρωτική εταιρεία ενίσχυσε σημαντικά τις πωλήσεις της το 5μηνο Ιανουαρίου – Μαΐου 2018 με μερίδιο αγοράς 23,1 σε όγκο ως αποτέλεσμα της σταθερής εμπορικής στρατηγικής που ακολουθεί, των προωθητικών ενεργειών καθώς και σημαντικών συνεργασιών που επετεύχθησαν σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Με συγκεκριμένο επενδυτικό πλάνο, κοινωνική δραστηριότητα, έντονο εξαγωγικό προσανατολισμό, μηδενικό δανεισμό και αυξανόμενο ανθρώπινο δυναμικό, η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ πρωταγωνιστεί στην εγχώρια αγορά, στην κατηγορία του εμφιαλωμένου νερού ενώ δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στη διεθνή.  Για το 2017, σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση της εταιρίας, τα έσοδά της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ ανήλθαν σε 48,4 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας εντυπωσιακή αύξηση 11,2% σε ποσοστό και 4,9 εκατ. ευρώ σε αξία, από την προηγούμενη χρονιά.
Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ αξιοποίησε αποτελεσματικά την υλοποίηση των νέων επενδύσεων ενώ σημείωσε κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) 8,2 εκατ. ευρώ, έναντι αντίστοιχων κερδών 6,2 εκατ. ευρώ έναν χρόνο πριν, αυξημένα κατά 30% σε ποσοστό και 2 εκατ. ευρώ σε αξία, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.
Σε αυτόν τον άξονα αισιοδοξίας, επιμονής και απτών αποτελεσμάτων η Διοίκηση της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ προβλέπει για το 2018 διψήφια ανάπτυξη του κύκλου εργασιών της κατά 15%, με βάση νέες συνεργασίες που έχουν επιτευχθεί τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά.
Σύμμαχος στην θετική πορεία είναι πάντα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, που έχει την αμέριστη αγάπη και το σεβασμό της Διοίκησης. Έμπρακτη απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι παρά το υφεσιακό περιβάλλον που βρίσκεται η χώρα, η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ δεν έχει προβεί σε καμία μείωση, τόσο στις αποδοχές, όσο και στον αριθμό των εργαζομένων της. Αντίθετα η εταιρεία έχει προχωρήσει σε νέες προσλήψεις, στηρίζοντας ουσιαστικά την ευρύτερη τοπική κοινωνία. Οι εργαζόμενοι της εταιρείας ξεπερνούν σήμερα τους 350.