«Ανεπίτρεπτες οι δηλώσεις για την ποιότητα του νερού της ΔΕΥΑΙ»

on .

BRYSH NERO

• Διακριτική στήριξη στη Δημοτική Αρχή στην κριτική που δέχτηκε από την παράταξη του Άρη Μπαρτζώκα «Γιάννενα Τώρα» για ζητήματα της ΔΕΥΑΙ, παρέχει με ανακοίνωσή της η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ «Πολίτες για την Ανατροπή».
Με δεδομένο ότι η συγκεκριμένη παράταξη σπάνια τοποθετείται με ανακοινώσεις ακόμη και για σοβαρότερα ζητήματα του Δήμου, η χθεσινή παρέμβασή της ίσως να κρύβει και ένα πρώτο βήμα προσέγγισης με την παράταξη Μπέγκα, σε συνέχεια της παρουσίας του Δημάρχου και στην πρόσφατη πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για την απλή αναλογική.
Ειδικότερα αναφερόμενη στις ανακοινώσεις της παράταξης «Γιάννενα Τώρα», αναφέρει ότι «η προχειρότητα της παράταξης στις τοποθετήσεις της στο Δημοτικό Συμβούλιο, μεταφέρθηκε τώρα και στις συνεντεύξεις Τύπου» και συνεχίζει: «Άλλωστε η ΔΕΥΑΙ αποτελεί ένα από τα πολλά αδύνατα σημεία της σημερινή Δημοτικής Αρχής. Όμως τα προβλήματα που παρουσιάζει, μέχρι την απαξίωσή της για δημιουργία εντυπώσεων για την ποιότητα του πόσιμου νερού στην πόλη υπάρχει μια απόσταση, νεοφιλελεύθερη μεν αλλά απόσταση. Δηλώσεις σε θέματα που άπτονται της δημόσιας υγείας και μάλιστα ατεκμηρίωτες κρίνονται ως ανεπίτρεπτες».