88 κιλά χασίς κατασχέθηκαν στο Ράγιο Θεσπρωτίας

on .

NARKOTIKA AYTOKINHTO 24 6 18

• Ένα ακόμη φορτίο με χασίς εντοπίστηκε από την Δίωξη Ηγουμενίτσας στο Ράγιο Θεσπρωτίας, με τις συλλήψεις να γίνονται στη Νέα Σμύρνη Αττικής!  Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα ύποπτο αυτοκίνητο στην περιοχή του Ράγιου Θεσπρωτίας  και όταν επιχείρησαν να το ελέγξουν, ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη. Σε αγροτικό δρόμο στον κάμπο της Κεστρίνης όμως το όχημα ακινητοποιήθηκε, ενώ ο οδηγός τράπηκε σε φυγή, διαφεύγοντας τη σύλληψη.
Στο αυτοκίνητο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο χώρο των αποσκευών και στα πίσω καθίσματα 22 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 87 κιλών και 730 γραμμαρίων. Στο πλαίσιο της έρευνας, συνελήφθησαν στη Νέα Σμύρνη Αττικής για εμπλοκή τους στην υπόθεση μεταφοράς των ναρκωτικών δυο ημεδαποί, 65 και 33 ετών, ως ιδιοκτήτης και χρήστης του παραπάνω αυτοκινήτου, αντίστοιχα.
Άλλες συλλήψεις
• Στα Γιάννενα συνελήφθη ένας 24χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών.  Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε, ο νεαρός κατείχε παράνομα κυνηγετικό όπλο με αλλοιωμένο σειριακό αριθμό, για το οποίο όπως προέκυψε από την έρευνα είχε δηλωθεί κλοπή την 29-09-2016 στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων. Επιπρόσθετα, ο δράστης καλλιεργούσε σε γλάστρα στην αυλή του σπιτιού του ένα δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους 35 εκατοστών, το οποίο και εκριζώθηκε.
• Στον Ωρωπό Πρέβεζας συνελήφθη ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία που περιείχε ηρωίνη, βάρους 2,8 γραμμαρίων.
• Στην Πρέβεζα συνελήφθη ένας 30χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 3,5 γραμμαρίων, καθώς μία συσκευασία με λαθραίο καπνό, βάρους 893 γραμμαρίων.