Στις κάλπες προσέρχονται αύριο οι γεωτεχνικοί

on .

KALPH XERI

• Στις κάλπες προσέρχονται αύριο, Κυριακή, από τις 8 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, 38.500 γεωτεχνικοί όλης της χώρας, για την ανάδειξη νέων Οργάνων Διοίκησης του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. (Διοικητικού Συμβουλίου, Διοικουσών Επιτροπών Παραρτημάτων και Αντιπροσώπων Κλάδων), για την περίοδο 2018 – 2021.
Στις εκλογές ψηφίζουν οι γεωπόνοι, δασολόγοι, κτηνίατροι, γεωλόγοι και ιχθυολόγοι πτυχιούχοι ΑΕΙ όλης της χώρας που είναι μέλη του ΓΕΩΤ.Ε.Ε..
Το Περιφερειακό Παράρτημα Ηπείρου-Νήσων, περιλαμβάνει τις Περιφερικές Ενότητες (Π.Ε.) Άρτας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Κέρκυρας, Λευκάδας και Πρέβεζας και έχει 1.600 περίπου Γεωτεχνικούς μέλη.
Το εκλογικό τμήμα της Π.Ε. Ιωαννίνων, θα λειτουργήσει στα γραφεία του Παραρτήματος Ηπείρου-Νήσων του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. (Δομπόλη 30 – Β΄ Είσοδος – 4ος όροφος), τα εκλογικά τμήματα των Π.Ε. Άρτας, Θεσπρωτίας, Λευκάδας και Πρέβεζας θα λειτουργήσουν στα γραφεία των Διευθύνσεων Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής των Π.Ε. αυτών, ενώ το εκλογικό τμήμα της Π.Ε. Κέρκυρας, θα λειτουργήσει στα γραφεία της Διεύθυνσης Δασών Κέρκυρας.