Θα «πλημμυρίσουν» με Ferrari οι δρόμοι της Ηπείρου

on .

KAXRIMANHS FERRARI 17 4 18

• Με Ferrari θα… πλημμυρίσουν οι δρόμοι της Ηπείρου το τριήμερο 8-9-10 Ιουνίου 2018, καθώς τότε θα πραγματοποιηθεί η επίσκεψη - συνάντηση των ιδιοκτητών πολυτελών σπορ αυτοκινήτων, με προέλευση κυρίως από την Ιταλία. Πρόκειται για μια ακόμη σημαντική πρωτοβουλία προβολής της Ηπείρου, με στόχο να καταστεί πόλος έλξης για μια ακόμη ειδική κατηγορία επισκεπτών, σε συνέχεια άλλων δύο συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν στο πρόσφατο παρελθόν, με τα δύο γκρουπ ποδηλατών από τη Σουηδία και το MOTOTOUR NATIONS, με δίτροχες μηχανές από όλο τον κόσμο, που επίσης είχαν διεθνή αντίκτυπο.
Χθες ο εκπρόσωπος του Club Ιδιοκτητών «Passione Rossa» Πάολο Μελισσάνο,  επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, τον οποίο και ενημέρωσε για λεπτομέρειες της συνάντησης, ενώ του παρέδωσε και τις πρώτες αφίσες προβολής της επίσκεψης.
Το «γκρουπ» της Ferrari επισκέπτεται για πρώτη φορά την Ήπειρο, ενώ η εκδήλωση - συνάντηση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, στηρίζεται και συντονίζεται από την Περιφέρεια Ηπείρου και συμμετέχουν στη διοργάνωσή του Δήμοι, η ΕΛΕΤΑ SPORT και ιδιωτικοί φορείς.