Κατέβασαν την ελληνική σημαία από τα γραφεία της «Ομόνοιας»

on .


BEBHLOSH SHMAIAS

• Για ακόμη μια φορά τα κεντρικά γραφεία της Βορειοηπειρωτικής Οργάνωσης «Ομόνοια» στους Αγίους Σαράντα βρέθηκαν στον στόχαστρο ακραίων κύκλων της Αλβανίας.  Άγνωστοι, νυχτερινές ώρες, κατέβασαν την ελληνική σημαία έξω από το κτίριο, προκαλώντας την αντίδραση της ομογένειας.
Η νέα αυτή απαράδεκτη ενέργεια σε βάρος του ελληνισμού έρχεται να προστεθεί στις αμέτρητες προκλήσεις αλβανικών στοιχείων, που επιμένουν να συντηρούν τεταμένο το κλίμα μεταξύ των δυο χωρών.
Ανακοίνωση για το τελευταίο συμβάν εξέδωσε ο Πρόεδρος της «Ομόνοιας» Λεωνίδας Παππάς, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά: «για δωδέκατη φορά, τα τελευταία τρία χρόνια, άγνωστοι, με σύμμαχο το σκότος της νύχτας και του μυαλού τους, επιτέθηκαν στα γραφεία της Ομόνοιας βεβηλώνοντας την Ελληνική σημαία.
»Αντί της συνέχειας των καταγγελιών επαναλαμβάνοντας τα αυτονόητα, αυτή τη φορά έχω ένα μήνυμα προς τους υπαιτίους: Το μόνο που καταφέρνουν είναι να έχουμε τα γραφεία μας μία μέρα με τρείς αντί για τέσσερεις σημαίες, ενώ τις υπόλοιπες να κάνουν το εθνικό μας σύμβολο πιο λαμπερό, καθώς δεν προλαβαίνει να ξεθωριάσε»!