Κατανεμήθηκαν και τα άλλα αξιώματα στην Διεπαγγελματική Οργάνωση Φέτας

on .

FETA SHMAIES
• Την περασμένη Δευτέρα συνήλθαν σε συνεδρίαση τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας, που έχει ως Πρόεδρό του τον κ. Ιωάννη Βιτάλη (από τη «ΔΩΔΩΝΗ») και Αντιπρόεδρο τον κ. Μιχαήλ Τζιότζιο (ως εκπρόσωπο της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων - ΠΕΚ).
Στη συνεδρίαση έγινε η κατανομή και των άλλων αξιωμάτων, ήτοι: στη θέση του Γραμματέα εκλέχτηκε ο Στέφανος Παντελιάδης (Γαλακτοβιομηχανία ΗΠΕΙΡΟΣ) και στη θέση του ταμία ο Αλέξανδρος Μποτός (Εταιρία ΡΟΥΣΣΑΣ).
Τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ απαρτίζουν οι Μιχάλης Φυτάς (ΔΕΛΤΑ) Ιωάννης Γκρίνιας (Π.Ε.Κ) και Νικόλαος Παλάσκας (Ομοσπονδία Κτηνοτρόφων Θεσσαλίας).
Επίσης το Δ.Σ. συζήτησε για τον προγραμματισμό των δράσεων, οι οποίες θα συγκεκριμενοποιηθούν το προσεχές διάστημα. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «δόθηκε έμφαση, σε συνεννόηση με τους κτηνοτρόφους με τους οποίους υπάρχει σύμπνοια απόψεων και ομοφωνία στις αποφάσεις, στην επιδίωξη ενίσχυσης της αξίας της φέτας ως προϊόντος δια μέσου της τήρησης των κανονισμών παραγωγής της».