ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ: Κλείνει σήμερα για ένα 24ωρο το τμήμα Αντίρριο-Μεσολόγγι

on .

STOP

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν για ένα 24ωρο, στην Ιόνια Οδό και συγκεκριμένα στο τμήμα Αντίρριο – Μεσολόγγι, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών ρευματοδότησης παρακείμενου αιολικού πάρκου.
Ειδικότερα, από τις 8 σήμερα το πρωί έως και αύριο 8 το πρωί, θα ισχύσει ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα, στο τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Αντιρρίου και του Α/Κ Μεσολογγίου, με ταυτόχρονα αποκλεισμό των κλάδων εισόδου των Ανισόπεδων Κόμβων: Γαβρολίμνης και Ευηνοχωρίου (με κατεύθυνση προς Ιωάννινα και Αντίρριο), Μεσολογγίου (με κατεύθυνση προς Αντίρριο) και Αντιρρίου (με κατεύθυνση προς Ιωάννινα).  
Κατά το παραπάνω διάστημα, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Αντίρριου και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Μεσολογγίου.
Αντιστοίχως, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Μεσολογγίου και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Αντίρριου.