36χρονος στην Πρέβεζα με έτοιμες προς πώληση 77 συσκευασίες χασίς

on .

SYSKEYASIES XASIS 18 3 18

• Έτοιμες προς διάθεση στην αγορά ναρκωτικών, είχε ένας 36χρονος ημεδαπός στην Πρέβεζα, 77 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη. Όμως δεν πρόλαβε να τις διακινήσει, αφού στο πλαίσιο συνεχιζόμενων στοχευμένων δράσεων της ΕΛ.ΑΣ. εντοπίστηκε και συνελήφθη.   
Ο έλεγχος που του έκαναν άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ βραδινές ώρες στην πόλη της Πρέβεζας, έβγαλαν… λαβράκι. Αρχικά βρέθηκαν στην κατοχή του νεαρού τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 4,4 γραμμαρίων, καθώς και δύο αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης, όμως από την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του προέκυψε ότι κατείχε 74 αυτοσχέδιες συσκευασίες, συνολικού βάρους 114 γραμμαρίων, έτοιμες προς πώληση.
Έκλεβαν κινητά
Κινητά τηλέφωνα είχαν βάλει στο… μάτι δυο αλλοδαποί που συνελήφθησαν σε Άρτα και Γιάννενα. Πιο συγκεκριμένα, στο Κομπότι Άρτας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας συνελήφθησαν δύο Ρουμάνοι, ηλικίας 26 και 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.
Συγκεκριμένα, οι δύο αλλοδαποί ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες -αρχικά- μιας κλοπής κινητού από κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών, που έγινε στην πόλη της Άρτας. Όμως στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, διαπιστώθηκε ότι οι δύο δράστες εμπλέκονται και σε μία ακόμη κλοπή κινητού τηλεφώνου, που έγινε με τη μέθοδο της απασχόλησης, από κατάστημα στην Ανατολή Ιωαννίνων.  
Άλλες συλλήψεις
Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, τέσσερα άτομα, για διωκτικά έγγραφα. Αναλυτικότερα:
• Στα Γιάννενα ένας 34χρονος Αλβανός, διότι σε βάρος του  εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δωδεκανήσου, συνολικής ποινής κάθειρξης 15 ετών,  για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
• Στο Μέτσοβο ένας 31χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Άρτας, ποινής φυλάκισης 15 μηνών και χρηματικής ποινής 1.000 ευρώ, για παράνομη οπλοφορία.
• Στη διασταύρωση Πέτα Άρτας ένας 49χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ποινής φυλάκισης 109 μηνών, για παραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας.
• Στα Γιάννενα μία 27χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λιβαδειάς, ποινής φυλάκισης 8 μηνών, για κλοπή.