Στη Ζίτσα το Οδοιπορικό Υγείας και Αλληλεγγύης

on .

zitsa
• Μετά από πρόσκληση του –κατά κοινή ομολογία- δραστήριου Συλλόγου Γυναικών Ζίτσας και με την έμπρακτη αρωγή του οικείου Δήμου, το οδοιπορικό υγείας και αλληλεγγύης φιλοξενήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Ζίτσας, συνεχίζοντας την –από δεκαετίας αρχόμενη- ακαταπόνητη προσπάθεια ενημέρωσης των πολιτών σε θέματα πρόληψης ιατρικών παθήσεων.
«Υγιής πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης», επανέλαβε για μία ακόμη φορά ο Επ. Καθηγητής Καρδιολογίας, Στέφανος Φούσας, απευθυνόμενος στο εκδηλωτικό ακροατήριο της κατάμεστης αίθουσας, στο πλαίσιο της ημερίδας που εγκαινίασε την -αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας- εκδήλωση. 
Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γυναικών, αποτελούμενο από την Πρόεδρο κ. Βούλα Πατραμάνη, την Αντιπρόεδρο κ. Βάσω Τσέκα, τη γραμματέα κ. Κατερίνα Σκάρα, την ταμία κ. Μαρίνα Αλεξέλη, την κ. Σοφία Λιάκου, την κ. Σοφία Ζυγούνα και την προσφάτως βραβευθείσα λογοτέχνιδα κ. Βούλα Λεοντίδη-Πλάτωνα, μερίμνησε για όλες τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης, στην οποία παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος κ. Μιχάλης Πλιάκος, οι Αντιδήμαρχοι  κ.κ. Περικλής Γρίβας και Γιάννα Γεωργούλη, ο Πρόεδρος του Τοπικού κ. Περικλής Νούλης και πλήθος πολιτών.
Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, στο οποίο παρευρέθηκε και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Στέφανος Μιχάλης, πραγματοποιήθηκε χοροεσπερίδα στο Κέντρο «Καλλιθέα», η οποία περιελάμβανε τις βραβεύσεις αφενός των αδελφών Γιολάντα Βαδόκα και Ντιάνα Βαδόκα-Γιαννοπούλου, ως δραστήριες γυναίκες και ευεργέτιδες και ως άξιες κόρες του αείμνηστου Αθανασίου Βαδόκα και αφετέρου της πρώην Προέδρου του Συλλόγου (και νυν ταμία) κ. Μαρίνας Αλεξέλη για την πολυετή προσφορά της στο Σύλλογο.