Η όρκα, η Όλτα, ο Έντι Ράμα και οι ατρόμητοι Χιμαριώτες!

on .

 Πολλοί ενδεχομένως να γνωρίζουν το θαλάσσιο θηλαστικό όρκα. Τα ξεχωριστά, όμως, γνωρίσματα της όρκας ίσως λίγοι τα ξέρουν. Η όρκα έχει δυο όψεις: τη μαύρη ραχιαία και την υπόλοιπη λευκή. Τρέφεται με άλλα θαλάσσια θηλαστικά χωρίς να περιφρονεί τα ψαράκια. Εξ αιτίας των εξαιρετικών της θηρευτικών ικανοτήτων της ονομάζεται και φάλαινα δολοφόνος. Κυριολεκτικά "την έβαψε" το θήραμά της όταν μπαίνει στο στόχαστρό της. Είναι ενδιαφέρουσα και μια άλλη ιδιότητα της όρκας: Εντάσσεται σε κοπάδι τα μέλη του οποίου έχουν δεσμούς αίματος μεταξύ τους. Σε κάποιες χώρες του πλανήτη πιστεύουν ότι η όρκα είναι μετεμψύχωση  δολοφόνων...

Τα παραπάνω μου τα θύμισε η Όλτα, η Υπουργός Εξωτερικών της συμπαθούς Αλβανοχώρας όχι μόνο γιατί οι λέξεις όρκα και Όλτα μοιάζουν, αλλά και γιατί η Όλτα έχει σχεδόν όλα τα γνωρίσματα της όρκας. Και η Όλτα έχει δυο όψεις στη συμπεριφορά της. Τη λευκή με την οποία παρουσιάζεται ως υπερασπίστρια του νόμου και της τάξης της χώρας της και παραδίδει και μαθήματα διπλωματικού τακτ στην Ελλάδα. Και τη μαύρη, της διεφθαρμένης πολιτικού. Ο σύζυγός της πρωτοστατεί στη Χιμάρα για την αρπαγή παρακτίων ακινήτων που ανήκουν σε Βορειοηπειρώτες. 

Πίσω από το προσωπείο  της τηρήτριας του νόμου και της τάξης Όλτας, κρύβεται φυλετική βρώμα και σωβινιστική δυσωδία με οικονομικά κίνητρα. Εκτελώντας εντολές του δολοφόνου του Κ. Κατσίφα Έντι Ράμα, η Όλτα και ο σύζυγός της αποτελούν το μακρύ χέρι του Αλβανού πρωθυπουργού που καταπατεί κάθε έννοια πολιτικού, και αστικού δικαιώματος των Χιμαραίων. Τους άνοιξε η όρεξη να φάνε περιουσίες φτωχών ανθρώπων και να αφανίσουν πολίτες, που ζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια στις αρχέγονες εστίες τους. Να διαγουμίσει ο Ράμα, η Όλτα και το κόμμα τους ξένες περιουσίες με τις οποίες θα φτιάξουν Χιμάρα Αλβανική, στην οποία θα αναπνέουν μόνο Αλβανοί με τους οποίους τους συνδέουν δεσμοί αίματος. Κάθε άλλος μη Αλβανός να χαθεί, να λείψει, να αφανιστεί. Θέλουν να φτιάξουν μια κοινωνία στη Χιμάρα όπου δε θα αναπνέει ελληνικό ρουθούνι, δε θα ακούγεται λέξη ελληνική. Οικονομικώς δολοφονικά τα σχέδιά τους. Αφανιστικά συνανθρώπων τους. Για να κυριαρχεί ο Ράμα και η κάθε Όλτα μεταξύ συγγενών εξ αίματος καθαρόαιμων Αλβανών τρώγοντας το 'έχειν' των Χιμαριωτών. Εθνοκάθαρση, δηλαδή και καθαρός ρατσισμός μέσα στην Ευρώπη του 21ου αι. Ο Ράμα, η Όλτα και ο σύζυγος είναι «μετεμψύχωση» του δολοφόνου Ε. Χότζα, που αυθαίρετα όρισε τη Χιμάρα ως περιοχή εκτός μειονοτικής ζώνης!

Όπως αντιλαμβάνονται οι φίλοι αναγνώστες η ομοιότητα όρκας και Όλτας δεν είναι φτηνιάρικος συσχετισμός ονομάτων δυο θηλαστικών. Όλτα και όρκα έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά. Η Όλτα είναι Όλτα δολοφόνος. Η Όλτα και η δολοφονική πολιτική της ομοταξία καταδολιεύεται την οικονομική και φυσική ύπαρξη των Ελλήνων της Χιμάρας. Η όρκα είναι αθώο ζώο και υπακούει στα ένστικτά της. Η Όλτα εκτελεί εθνικιστικά σχέδια. Ας προσέξει όμως γιατί παρά τις... θηρευτικές της ικανότητες η Όλτα έχει να κάνει με Χιμαριώτες, που άντεξαν τόσους και τόσους διωγμούς ανά τους αιώνες και φύλαξαν γλώσσα, ελληνικότητα και θρησκεία με το αίμα τους. Η εμπειρία αιώνων διωγμών και αγώνων επιβίωσης του Χιμαριώτικου Ελληνισμού θα αναγκάσει την Όλτα να μαζέψει το μακρύ της χέρι και τη φιδόγλωσσά της, την οποία με τόση αναίδεια δείχνει στους γενναίους και περήφανους Χιμαριώτες. Και στους Ελλαδίτες χορηγούς της αλβανικής οικονομίας και όχι μόνο.-                  

ΥΓ.: 1. Το κείμενο αυτό αφιερώνεται στα αδέλφια μας Φ, Μπελέρη και Π. Κοκαβέση, που σαπίζουν στις ρατσιστικές αλβανικές φυλακές υπερασπιζόμενοι όλα τα πολιτικά, εθνικά, γλωσσικά, οικονομικά, θρησκευτικά κλπ. δικαιώματα των Βορειοηπειρωτών. Στον Χιμαριώτη εκείνον, το σπίτι του οποίου πήγαν να γκρεμίσουν τα όργανα της δήθεν νομιμότητας της Όλτας και του Ράμα. Στους ατρόμητους Χιμαριώτες, που με τη δημοκρατική ψήφο τους ανέδειξαν Δήμαρχό τους αυτόν που ήθελαν. «Χιμάρα, ολόρθη: Οι Λύκοι». 

ΥΓ.: 2. Συγχαρητήρια στον τ. Αλβανό Υπουργό, που κατήγγειλε την πολιτική του Ράμα εις βάρος των δυο φυλακισμένων.