Πολυεπίπεδη η μάχη της Κυβέρνησης…

on .

Η χώρα μας αντιμετωπίζει τελευταία μια συνεχώς αυξανόμενη και πολυεπίπεδη κρίση. Αν και εισαγόμενη η ακρίβεια σε προϊόντα και ενέργεια, αυτό δεν μπορούν να το κατανοήσουν κάποιοι ανεγκέφαλοι συνδικαλιστές «παλαιάς κοπής» και προχωρούν σε κινητοποιήσεις, οξύνοντας ακόμη περισσότερο τα προβλήματα. Μάλιστα για να… ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη, προτάσσουν κάποιες ελλείψεις στην υγεία, σε ανθρώπινο δυναμικό και ιατρικό εξοπλισμό…

Από την άλλη, την ώρα που ανακοινώνονται έρευνες για τον φυσικό μας πλούτο, η Αντιπολίτευση δημοσιεύει λίστες από τον δικό της «βούρκο», ρίχνοντας λάσπη και δημιουργώντας διχασμό! Σαν βάρκα χωρίς πανιά, αναμασάει… σκουριασμένα παλιά θέματα, φαλκιδεύει κάθε υγιή κοινωνική προσπάθεια, πυροβολώντας ακόμα και τα πόδια της! Αδιαφορεί και επικρίνει κάθε επιτυχία της Κυβέρνησης, ακόμη κι όταν αυτή αφορά όλους τους Έλληνες, σε όποια πολιτική παράταξη και αν ανήκουν. Προσπαθεί να πείσει ότι για όλα φταίει η Νέα Δημοκρατία, ακόμη και για το ότι στα Super Market δεν αναγράφονται στα ταμπελάκια με… κεφαλαία οι τιμές των προϊόντων!..

Η Κυβέρνηση σε όλα αυτά, απαντά με ενέργειες και πράξεις που έχουν άμεσα και χειροπιαστά αποτελέσματα. Ευτυχώς, η δύσκολη κατάσταση που περνάμε παλεύεται με επιτυχία από εκείνους που έχουν την ευθύνη διαχείρισης της χώρας. Με σκληρή δουλειά, εξασφαλίζουν την πορεία της προς το μέλλον, έχοντας στο «τιμόνι» έναν σύγχρονο ηγέτη, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, του οποίου οι πράξεις και οι προτάσεις αναγνωρίζονται από την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Κοινότητα.

 Ο  Σπύρος Γ. Κωνσταντόπουλος είναι Πολιτικός Μηχανικός, Τομεάρχης Υποδομών & Περιβάλλοντος ΔΕΕΠ Ιωαννίνων