Για ποιο λόγο οι πανηγυρισμοί;

on .

 «ΕΚΕΙ που μας χρώσταγαν μας πήραν και το βόδι», λέει ο θυμόσοφος λαός μας. Αυτό θυμίζουν οι πανηγυρισμοί του δημάρχου Ιωαννίνων κ. Μωυσή Ελισάφ, για τον συμβιβασμό που επετεύχθη με την 6η Υγειονομική Περιφέρεια, ώστε να καταβάλλει ο Δήμος... μόνο 577.000 ευρώ για καθυστερούμενα ενοίκια για το εργοτάξιο, αντί για 1 εκατ.

ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ την λαϊκή ρήση διότι ο Δήμος διεκδικούσε από το Υπουργείο Υγείας ολόκληρη την έκταση στον Αγ. Νικόλαο, μαζί και το εργοτάξιο, ως ανήκουσα στην πόλη των Ιωαννίνων. Μάλιστα δε ο κ. Νίκος Γκόντας ως δήμαρχος, είχε επιτύχει συμφωνία με τον τότε υπουργού Υγείας κ. Δημ. Αβραμόπουλο, αλλά έκτοτε καμιά Δημοτική Αρχή δε συνέχισε τη διεκδίκηση!

ΚΑΙ τώρα ο κ. Ελισάφ «νομιμοποιεί» το αυθαίρετο ιδιοκτησιακό καθεστώς του Υπουργείου Υγείας και του ΤΑΙΠΕΔ κατ’ επέκταση, υποχρεώνοντας τους πολίτες να πληρώσουν μισό και πλέον εκατομμύριο ευρώ, χωρίς να λέει στην ανακοίνωσή του αν υπήρξε κάποια πρωτόδικη έστω δικαστική απόφαση, για να προβεί σε συμβιβασμό! Να κλάψουμε ή να γελάσουμε με τα πανηγύρια και τις ευχαριστίες προς τον υπουργό κ. Πλεύρη, τη βουλευτή κ. Μαρία Κεφάλα και τον διοικητή της ΥΠΕ; Μάλλον για κλάμματα είμαστε για την κατάντια να τους ευχαριστούμε που πληρώνουμε μισό και κάτι εκατ.!! Και στο κάτω- κάτω, δουλειά τους δεν ήταν;