Η εύθικτη κ. Μαρκούλα!

on .

ΜΟΝΟ ως κίνηση υπό το κράτος πανικού μπορούμε να ερμηνεύσουμε την μήνυση που κατέθεσε εναντίον μας και της εφημερίδας, η νευρολόγος - δημοτική σύμβουλος Ιωαννίνων και Πρόεδρος του Κέντρου πρόληψης εξαρτήσεων «Σχεδία» κ. Σοφία Μαρκούλα! Αφορά άρθρο μας στις 15 Ιανουαρίου, δια του οποίου σχολιάζαμε δηκτικά την... ιατρική γνωμάτευσή της ως νευρολόγου, περί... νευρολογικών εμμονών του προκατόχου της κ. Στέφανου Τζιμογιάννη, όπως άλλωστε έκαναν κι άλλοι δημοσιογράφοι.
ΚΑΙ λέμε για πανικό, διότι έσπευσε την επόμενη ημέρα, Κυριακάτικα στην Αστυνομία να υποβάλλει τη μήνυσή της, προφανώς για να μας... συλλάβουν στα πλαίσια του αυτοφώρου!!! Ότι είναι δημόσιο πρόσωπο και θα υφίσταται οξεία κριτική για πράξεις και δηλώσεις της, δεν το λαμβάνει υπόψη της η τόσο και επιλεκτικά εύθικτη κ. Μαρκούλα, που μάλλον θεωρεί ότι δεν πρέπει κανείς να αμφισβητεί το αλάθητό της. Θα μπορούσε όμως στα πλαίσια του δημοσίου διαλόγου, να στείλει την άποψή της για να βγάλουν οι αναγνώστες τα συμπεράσματά τους, αφού σίγουρα θα δημοσιεύονταν.
ΔΕΝ φτάνουν αυτά, αναφέρει ψευδώς στην μήνυσή της ότι... ποτέ δεν είπε τα περί «εμμονών» του κ. Τζιμογιάννη, αλλά λησμονεί ότι τα γραπτά (της) μένουν για να την διαψεύδουν. Προφανής στόχος της να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τη «Σχεδία» και τον υπόδικο επιστημονικά υπεύθυνό της κ. Βασίλειο Κούτρα (29 Μαρτίου η δίκη του...), που μοίραζε φάρμακα σε εξαρτημένους από τα ναρκωτικά - καίτοι απαγορεύεται - όπως και βεβαιώσεις για να έχουν επιεική μεταχείριση από τη Δικαιοσύνη.
Μάταιος κόπος, λοιπόν! Τα υπόλοιπα όμως στα δικαστήρια...