Ποιοι μεθοδεύουν απομάκρυνση του Αντώνη Μπέζα από την ΕΤΑΔ;

on .

• Η παρουσία του πολύπειρου συμπατριώτη μας, πρώην υπουργού Αντώνη Μπέζα στο «τιμόνι» ενός πολύ σημαντικού οργανισμού που στόχο έχει την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας, της γνωστής μας ΕΤΑΔ, φαίνεται πως σε μερικούς δεν… «αρέσει»!

Δεν εξηγείται διαφορετικά ο «υπόγειος πόλεμος» που, όπως μαθαίνουμε, μεθοδικά γίνεται τελευταία σε βάρος του Θεσπρωτού πολιτικού, από «κάποιους» που διαδίδουν ότι έχουν και κυβερνητικές πλάτες! Λέγεται ότι ίσως να είναι και άνθρωποι του Υπερταμείου, μετόχου της ΕΤΑΔ. Όποιοι και να’ ναι πάντως, στόχος τους είναι να τον… αποδομήσουν! Και το επιχειρούν, δυστυχώς, με ανορθόδοξους τρόπους… Δεν κατέστη χθες δυνατόν να επικοινωνήσουμε με τον Αντ. Μπέζα, γιατί μας είπαν ότι απουσίαζε! Μάλλον, δεν θα ήθελε να προβεί σε κάποια σχετική δήλωση…
Αν όμως επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες μας, ότι η επιχειρούμενη απομάκρυνσή του γίνεται εν αγνοία του Μαξίμου, δηλαδή του ιδίου του πρωθυπουργού -και χωρίς μάλιστα να υπάρχει αποδεδειγμένα σοβαρός λόγος- τότε θα έχει διαπραχθεί ένα ακόμη ασυγχώρητο λάθος. Κι αυτό γιατί πέραν του Αντ. Μπέζα και της Νεοδημοκρατικής παράταξης, θα το πληρώσει και η Ήπειρος!
Υπενθυμίζουμε ότι, αν και ολιγόμηνη η παρουσία του Αντ. Μπέζα στην ΕΤΑΔ, ο Δήμος Ιωαννιτών απέκτησε πρόσφατα το κτίριο του παλιού Πανεπιστημίου στην οδό Δομπόλη, ενώ ολοκληρώνεται και η παραχώρηση παραλίμνιων οικοπέδων στην περιοχή Αγίου Νικολάου. Παράλληλα, στην Άρτα, με την παρέμβαση πάλι Αντώνη Μπέζα λύνεται το θέμα του οικοπέδου του ΚΤΕΛ, στην Πρέβεζα παραχωρείται κτίριο για Ψηφιακό Κέντρο, ενώ στη γειτονική μας Λευκάδα παραχωρήθηκε ήδη οικόπεδο για το νέο Αστυνομικό Μέγαρο. Αλλά και στην Κέρκυρα παραχωρήθηκε κτίριο για το Ψηφιακό Μουσείο Επτανησιακού Πολιτισμού.
Όλα τα παραπάνω είναι μόνο όσα αφορούν την ευρύτερη περιοχή μας κι έχουν επίσημα ανακοινωθεί και δημοσιευθεί. Τόσα χρόνια πριν, τίποτα από αυτά δεν είχε γίνει! Εάν και όσο λοιπόν υπάρχει ακόμη χρόνος -και βεβαίως πριν… ευδοκιμήσει η απομάκρυνση Μπέζα- ας παρέμβει ο ίδιος ο Κ. Μητσοτάκης, βάζοντας οριστικό τέλος στις επιχειρούμενες ύποπτες μεθοδεύσεις. Διαφορετικά, το πολιτικό κόστος θα είναι ακριβό για όλους!