Η αναλγησία του κ. Μάξιμου...

on .

 ΧΡΟΝΙΑ πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Που βέβαια δεν ξεκινά καλά με τα καμώματα του Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ. Μάξιμου (Βασίλη Παπαγιάννη), του εμπόρου που έφτιαξε (όπως έχουμε αποκαλύψει) και προσωπική ανώνυμη εταιρία, για να εκμεταλλεύεται την περιουσία της Βελλάς κι όχι μόνο.
ΕΝ μέσω λοιπόν των εορτών των Χριστουγέννων, επειδή μία ημέρα στραβοξύπνησε, σε θυελλώδη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του κληροδοτήματος Γεωργίου Σταύρου (που κακώς το διαχειρίζονται τα λεγόμενα Αγαθοεργά Καταστήματα), αποφάσισε να απολύσει δύο υπαλλήλους!
ΕΝΤΟΝΗ ήταν η αντίδραση των ισόβιων μελών του Δ.Σ. (Στέφ. Τζιμογιάννης, Χρ. Αναστασίου, Χρ. Παπαβρανούσης, Κων. Βίκας), αλλά εκείνος ως Πρόεδρος ήταν ανένδοτος! Μάλιστα δε αμέσως μετά ...κλείδωσε τα γραφεία των Αγαθοεργών Καταστημάτων, για να μη μπορούν να πάνε στη δουλειά τους οι υπάλληλοι, που προσέφυγαν στην Επιθεώρηση Εργασίας, καταγγέλλοντας την «δεσποτική» τακτική.
ΑΞΙΖΕΙ δε να σημειωθεί ότι το ίδιο είχε κάνει και στο παρελθόν, μόλις είχε έλθει στα Γιάννινα ο κ. Μάξιμος, με άλλο υπάλληλο. Αναμένονται εξελίξεις, αλλά γιατί σιωπούν οι εργατοπατέρες του Εργατικού Κέντρου, όταν σε άλλες περιπτώσεις είναι λαλίστατοι και μαχητικοί;