Γιατί δεν ερωτά τον Αντ. Μπέζα;

on .

 ΕΧΕΙ δίκιο ο βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ κ. Σταύρος Καλογιάννης, που εξανίσταται για την εγκατάλειψη της έκτασης 57 στρεμμάτων μεταξύ Αγ. Νικολάου και Λμνοπούλας, από την Εταιρία Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ ΑΕ), όπως έγραφε χτες ο «Πρωινός Λόγος».
Απευθύνεται λοιπόν με ερώτησή του στη Βουλή προς τον υπουργό Οικονομικών κ. Σταϊκούρα για να μάθει τι πρόκειται να γίνει.
ΛΟΓΙΚΟ ακούγεται. Σίγουρα οι πολίτες των Ιωαννίνων και δη οι ψηφοφόροι του θα τον επαινούν, αλλά και η δική μας απορία λογική είναι: Αφού ο Πρόεδρος της ΕΤΑΔ ΑΕ κ. Αντώνης Μπέζας είναι Ηπειρώτης και μάλιστα κουμπάρος του κ. Καλογιάννη, γιατί δεν απευθύνθηκε προς εκείνον να πληροφορηθεί για τους σχεδιασμούς; Μπορούσε να του τηλεφωνήσει ή ακόμη καλύτερα να τον επισκεφτεί στο γραφείο του και να ενημερώσει στη συνέχεια τους Γιαννιώτες.
ΕΧΟΥΜΕ την αίσθηση ότι συχνά οι πολιτικοί μας παρουσιάζουν ως περίπλοκα και τα πιο απλά, για να λένε μετά ότι τα ξεμπέρδεψαν και να νομίζουν ότι εντυπωσιάζουν με τον «αγώνα» που έκαναν για να δοθεί λύση. Κάπως έτσι θα είναι και η συγκεκριμένη περίπτωση. Εκτός κι αν έχουν μαλώσει με τον κ. Μπέζα, αλλά και πάλι μπορούσε να απευθυνθεί στον διευθύνοντα σύμβουλο για μάθει όσα χρειάζονταν. Λέμε δηλαδή ότι δε μας αρέσει να μας «δουλεύουν»...