Ναι στη Μίνα, όχι στη Ματίνα…

on .

Δεν ήταν δυνατόν, ένας αόρατος εχθρός, ο κορωνοϊός, που αναστάτωσε ολόκληρη την ανθρωπότητα, να μην είχε τη δύναμη, να… υπουργοποιήσει κάποιους Έλληνες!
Άρπαξαν την ευκαιρία απ’ τα μαλλιά! Λοιμοξιολόγοι, με διετή προϋπηρεσία, στις ΜΕΘ και… στα κανάλια, τελικά ανταμείφθηκαν!
Η υπουργοποίηση, δεν ήταν αυτοσκοπός, (έτσι λένε…), αλλά προέκυψε, σαν αποτέλεσμα της υγειονομικής τους προσπάθειας…
Έγινε λοιπόν αναπληρώτρια υπουργός η Μίνα, όχι όμως και η Ματίνα!
Οι άντρες λοιμωξιολόγοι, έδωσαν και αυτοί «μάχες» σε δύο ταμπλώ, αλλά δεν τα κατάφεραν!
Αλλά, δεν είναι μόνο ο ανασχηματισμός, υπάρχουν και οι εκλογές, αργότερα… Υπομονή!
Όμως, ο πρωθυπουργός, έδειξε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις γυναίκες, που τις «κράτησε» σε βασικά υπουργεία και προωθεί και άλλες!
Δεν νομίζω, να αρχίσουν να… κλωτσάνε κάποιοι άντρες – βουλευτές!
Μία καλή πρόταση είναι, οι… ριγμένοι βουλευτές, να προωθήσουν στη Βουλή, …τις γυναίκες τους, που μπορεί να έχουν καλύτερη τύχη και ευκαιρίες υπουργοποίησης!
Ο συμπαθέστατος Νίκος Σύψας, που τελευταία αραίωσε τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, δικαιούται να διεκδικήσει μόνος του την εκλογή (εάν το επιθυμεί…), …κόντρα στο γυναικείο ρεύμα!
Η στήλη εύχεται καλή επιτυχία στη Μίνα και… υπομονή στη Ματίνα!

Υ.Γ.: Κυκλοφόρησε η είδηση, αλλά δεν επιβεβαιώθηκε, πως ένας λοιμωξιολόγος, που το ωράριό του ήταν: 12 ώρες στο νοσοκομείο, 10 ώρες στην τηλεόραση και 2 ώρες μόνο ύπνο, στενοχωρήθηκε πάρα πολύ, που δεν υπουργοποιήθηκε! Δυστυχώς, «τον έπιασαν στον ύπνο!» (Κι ας κοιμόταν… μόνο 2 ώρες!)

* Ο Γιάννης Μπούγιας είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής.