Τα beach bar του κορωνοϊού

on .

Ο κορωνοϊός μεταλλαγμένος ή όχι, καλπάζει και στην Ήπειρο. Στις παραλίες, κυρίως της Πρέβεζας, από Μύτικα - Μονολίθι - Καστροσυκιά - Πάργα, ο κορωνοϊός κάνει πάρτι στις «καντίνες» - Beach bar, με τους σωστούς επαγγελματίες να «καίγονται» από τους κακούς που κάνουν «αρπαχτές»!

Κανένα μέτρο δεν τηρείται, ούτε οι αποστάσεις, ενώ καταλαμβάνουν όσο χώρο θέλουν. Καρέκλες, τραπεζάκια, ξαπλώστρες όσα μπορούν, φαγητά, αλκοόλ, αντισηπτικά ανύπαρκτα, μουσική στη διαπασών, συνωστισμός, μέχρι γάμοι και βαπτίσεις γίνονται με απροσδιόριστο αριθμό προσκεκλημένων και μη!

Πώς τους δόθηκαν οι άδειες, με ποιές προϋποθέσεις και για τι είδους δράσεις; Από όσα γνωρίζουμε έλεγχοι δε γίνονται ούτε από τον ΕΦΕΤ για τα φαγητά, τιμές ανεξέλεγκτες, οι Δήμοι για λόγους ψηφοθηρικούς αδιαφορούν, η αστυνομία δεν τους ενοχλεί, ούτε και η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας Πρέβεζας!

Επιβάλλεται άμεσα γενικευμένος έλεγχος, αλλά επειδή όλοι κάνουν πως δε βλέπουν και δεν ακούνε, ας αναλάβει δράση η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου με τον κ. Μαυρογιώργο χωρίς καθυστέρηση, μαζί βεβαίως και όποιες άλλες υπηρεσίες εμπλέκονται.