ΚΩΝ. ΝΤΙΝΑΛΕΞΗΣ ΠΓΝΙ: Αποφασισμένος να λύσει λιμνάζοντα προβλήματα...

on .

• Δεν είναι η πρώτη φορά που οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο εξαντλούν την... αγωνιστικότητά τους σε μια ατέρμονη κινδυνολογία, παρουσιάζοντας τα πάντα «μαύρα», βάζοντας στο στόχαστρο πότε τη Διοίκηση και πότε τους συνδικαλιστές που δεν ευθυγραμμίζονται μαζί τους.

Με την τελευταία ανακοίνωσή τους για τη λειτουργία του Εμβολιαστικού Κέντρου που ετοιμάζεται στο κτίριο του πρώην ΠΕΔΥ, κάνουν ένα βήμα παραπέρα: Στοχοποιούν τον Αναπληρωτή Διοικητή του νοσοκομείου ότι δήθεν παίρνει εντολές από το Διοικητή της 6ης ΥΠΕ και τον Περιφερειάρχη! Θα μπορούσε να πει κανείς ότι εξ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια, αλλά στο συγκεκριμένο θέμα που έχει προκύψει, η Διοίκηση του Νοσοκομείου (το οποίο όλως παρεμπιπτόντως διοικείται από τον Διοικητή και όχι από τον Αναπλ. Διοικητή), οφείλει να εφαρμόσει μια απόφαση της προϊστάμενης αρχής και αυτό κάνει.
Κατά συνέπεια η στοχοποίηση του Κωνσταντίνου Ντιναλέξη μάλλον εξυπηρετεί άλλες σκοπιμότητες και ειδικά μάλιστα αν αναλογιστεί κανείς ότι αυτός έχει να επιδείξει ουσιαστικό και αποτελεσματικό έργο απ΄ όποια θέση και αν υπηρέτησε, είτε του Δημοσίου -όπως στο Νοσοκομείο Άρτας- είτε του ευρύτερου Δημόσιου -«Μεταλλουργική»- είτε ακόμη και ως στέλεχος μεγάλων ιδιωτικών επιχειρήσεων. Άρα αν κάτι «ενοχλεί» τους συνδικαλιστές, δεν είναι η προσπάθεια υλοποίησης της συγκεκριμένης εντολής, αλλά η εκτίμηση ότι ο Κ. Ντιναλέξης είναι αποφασισμένος να λύσει λιμνάζοντα προβλήματα, που ίσως ακουμπούν και κατεστημένες νοοτροπίες...