Χρειάζεται φρένο…

on .

 Δεν φτάνει που έχουμε τους λοιμωξιολόγους με τα «ήξεις – αφήξεις» για τον έλεγχο της πανδημίας και το άνοιγμα των δραστηριοτήτων, που αυτοί σαν «ειδικοί» θα έπρεπε να μπερδεύουν λιγότερο τον κόσμο, έχουμε και τους πολιτικούς που δεν χάνουν ευκαιρία να βγαίνουν «στο γυαλί» και να κάνουν… την Πυθία! (Κάποιος να τους βάλει «φρένο», για το γενικό καλό…).
Ο λαός εξάλλου είπε: Όπου ακούς πολλά κοκόρια, αργεί να ξημερώσει!
Ο «αγώνας» για να κερδηθεί χρειάζεται σωστή τακτική! Η αυτοδιάγνωση μπορεί να βοηθήσει να ξεπεραστεί η μπόρα! Μαζί με την αυτοδιάγνωση είναι απαραίτητη και η… αυτογνωσία των πολιτικών παραγόντων!
Όχι μεγάλα λόγια, αλλά σύνεση, ευθύνη και προσοχή! Ο εφησυχασμός «γκρεμίζει», αλλά και η… πολυλογία «μη επαϊόντων» πολιτικών, συγχίζει! Μόνο οι ειδικοί… δικαιούνται να ενημερώνουν υπεύθυνα!
Γιατί μπορεί να σταμάτησαν οι παρελάσεις, λόγω της πανδημίας, όμως… η παρέλαση των πολιτικών στα κανάλια με άποψη για τα πάντα, θα πρέπει να τελειώσει!
Όλοι τους… διαγκωνίζονται να προβάλουν τα… πολιτικά οφέλη από το δράμα της κοινωνίας!
Ο κόσμος υποφέρει υγειονομικά και οικονομικά και αρκετοί από αυτούς έχουν το βλέμμα στραμμένο στις… δημοσκοπήσεις!
Βέβαια, οι περισσότεροι από αυτούς έχουν ήδη εμβολιαστεί! Και δεν ξέρουμε αν αυτή η «στάση τους» είναι αποτέλεσμα κάποιας… παρενέργειας του εμβολίου! Αλλιώς το «φαινόμενο» δεν εξηγείται…
Φρένο λοιπόν, για να μη χάσουμε… τας φρένας!

* Ο Γιάννης Μπούγιας είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής.