Υπογραφές και από Γιάννενα για τον αρχιεκτελεστή της 17Ν!

on .

Ποιος είπε ότι το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων έμεινε έξω από την... Εκστρατεία που βρίσκεται σε εξέλιξη για τον αρχιεκτελεστή της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα! Σε κείμενο που υπογράφουν συνολικά 68 πανεπιστημιακοί της χώρας μας, οι οποίοι ζητούν άμεση ικανοποίηση του αιτήματός του για μεταγωγή στις φυλακές Κορυδαλλού, φιγουράρουν και τα ονόματα τριών μελών του ανώτατου εκπαιδευτικού ιδρύματος της Ηπείρου. Πρόκειται για τον καθηγητή Οικονομικών Χάρη Ναξάκη, τον αναπλ. καθηγητή Ιατρικής Κώστα Μπασιούκα και τον επίκ. καθηγητή Εικαστικών Τεχνών Χρήστο Σκαλκώτο.
Το κείμενο που συνυπογράφουν δημοσιεύτηκε στην «Εφημερίδα των Συντακτών». Σ’ αυτό χαρακτηρίζεται δίκαιο το αίτημα του Κουφοντίνα να επιστρέψει στον Κορυδαλλό, για την ικανοποίηση του οποίου ο ίδιος πραγματοποιεί απεργία πείνας.
Τι κρίμα που σε μία τόσο δύσκολη περίοδο, με τόσα πολλά προβλήματα, οι πανεπιστημιακοί μας... εξαντλούν το ενδιαφέρον και την κοινωνική τους ευαισθησία για τον συγκεκριμένο τρομοκράτη, τα χέρια του οποίου έχουν βαφτεί για πάντα με το αίμα δεκάδων αθώων συνανθρώπων μας. Απογοητευτικό, πραγματικά...