Πάλι καλά που γλυτώσαμε!

on .

Πάει γυρεύοντας η βουλευτής Άρτας και πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ολγα Γεροβασίλη, με το εξώδικο που έστειλε στον «Π.Λ» (δημοσιεύτηκε το Σάββατο 7/12/20), απειλώντας θεούς και δαίμονες για (μάλλον ανώδυνα) άρθρα και σχόλια που την αφορούσαν!
Την ενόχλησε η κριτική, αλλά δε δίστασε μια ημέρα νωρίτερα με δελτίο Τύπου να καταγγείλει την κυβέρνηση ότι... κακώς ενοχλείται από την κριτική! Εκείνη όμως στέλνει εξώδικα και απειλεί με αγωγές την εφημερίδα και συνεργάτες της! 
Υπενθυμίζουμε στην ευερέθιστη βουλευτή πως όταν ήταν υπουργός δήλωνε ότι «...είναι δικαίωμα της κυβέρνησης να υποδεικνύει στα κανάλια τις ειδήσεις», σε μια έκρηξη... αποθέωσης της ελευθεροτυπίας, όπως την αντιλαμβάνονταν στον ΣΥΡΙΖΑ! 
Νομίζει προφανώς ότι μπορεί να κάνει το ίδιο και τώρα με τις εφημερίδες, όπως άλλωστε ενεργούσε όταν απειλούσε και διέτασσε... προληπτικές προσαγωγές, όσων ξιφουλκούσαν από το διαδίκτυο υπέρ των συγκεντρώσεων για τη Μακεδονία! 
Έτσι αντιλαμβάνεται την δημοκρατία η κ. Γεροβασίλη. Γι’ αυτό και δε μας εξέπληξε η εξώδικη διαμαρτυρία της, αφού αν ήταν υπουργός μπορεί να διέτασσε τη σύλληψη  εκδότη, διευθυντή και συνεργατών του «Π.Λ»! Οπότε ευχαριστημένοι πρέπει να είμαστε όλοι...