Είναι παράνομο το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΙ;

on .

 ΕΙΔΑΜΕ τον άνευ ειδικού ενδιαφέροντος απολογισμό του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΙ από τον δήμαρχο κ. Ελισάφ, τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Μπαρτζώκα και τον αντιπρόεδρο κ. Μάντζιο.

Δεν θα τον σχολιάσουμε τώρα, αλλά θα σημειώσουμε πως απέφυγαν επιμελώς να αναφερθούν στις σκανδαλώδεις απευθείας αναθέσεις σε φίλους του προέδρου.
ΤΟ παρακάμπτουμε κι αυτό, διότι υπάρχει κάτι σοβαρότερο και προκύπτει από το πρακτικό της συνεδρίασης της 4ης Νοεμβρίου (απόφαση 240), κατά τη συζήτηση για την ανάδειξη μειοδότη για έργο της ΔΕΥΑΙ. Εκεί, λοιπόν, ειπώθηκε από τον κ. Στέφανο Μάντζιο ότι «συμφωνεί, αλλά με την επιφύλαξη τήρησης της νομιμότητας σχετικά με τη σύνθεση του Δ.Σ.»!
ΤΟ ξεκαθαρίζει ο αντιπρόεδρος λέγοντας ότι «δεν τηρείται ο νόμος για την ποσόστωση της συμμετοχής γυναικών στο Δ.Σ.»! Δηλαδή δεν υπάρχει η συμμετοχή τους κατά το 1/3(στα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη) όπως θα έπρεπε! Αυτό όμως σημαίνει ότι το Δ.Σ. είναι παράνομο και συνεπώς όλες οι αποφάσεις του είναι άκυρες!
ΑΠΟΡΙΑΣ άξιον είναι που εθελοτυφλεί ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Μιχελάκης. Αυτεπαγγέλτως όφειλε να εξετάσει το θέμα και να δώσει λύση. Η δε Δημοτική Αρχή είχε υποχρέωση να αιτιολογήσει πλήρως την εξόφθαλμη παρανομία...