Eπίσημη ενημέρωση δεν γίνεται μέσω του Facebook

on .

Φαίνεται ότι ο νέος Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων Νίκος Κατσακιώρης θέλει να κινείται σε… αποστειρωμένο επικοινωνιακό περιβάλλον.

Για δεύτερη φορά σε λίγες ημέρες, επιλέγει το Facebook για να ανακοινώσει ζήτημα που αφορά το νοσοκομείο, θεωρώντας ότι όλοι έχουν… αρρώστια με τα Social media και είναι κρεμασμένοι πάνω από τα κινητά τους (μην έχοντας άλλη εργασία) για να μαθαίνουν νέα. 

Οφείλει να αντιληφθεί ότι είναι Διοικητής Νοσοκομείου και θα πρέπει να σέβεται περισσότερο τα Μέσα Ενημέρωσης ώστε να προβαίνει σε επίσημες ανακοινώσεις για ζητήματα ευρύτερου ενδιαφέροντος. Τέτοιο είναι και η (γενναία) απόφαση τριών νοσηλευτριών να αποφασίσουν να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη για να ενισχύσουν τους συναδέλφους τους στην τιτάνια μάχη που δίνουν για τη νοσηλεία ασθενών που πάσχουν από κορωνοϊό. Ας συγκρίνει πως αντιμετωπίστηκε από πανελλαδικής εμβέλειας η αντίστοιχη πρωτοβουλία νοσηλευτριών από την Κρήτη και πως των Ιωαννίνων.
Ίσως είναι και στο μόνο θέμα που μπορεί να συμβουλευτεί τον Υποδιοικητή του όλο και κάτι θα του έμεινε από την θητεία του παρά τον Βασίλη Τσίκαρη. Το ότι συνεχίζει -μην έχοντας ίχνος πολιτικής ευαισθησίας- να παραμένει στη θέση του, τελικά ίσως να μην αφορά μόνο τον ίδιο, αλλά και όσους έμμεσα τον στηρίζουν για λόγους που μόνο αυτοί γνωρίζουν, αλλά δεν θα αργήσει να τους μάθει και ο -εκτός νοσοκομείου- κόσμος…