Το Ισλάμ και η βία κατά του Χριστιανισμού…

on .

 Φρίκη προκάλεσε στον πολιτισμένο κόσμο η δήλωση του πρ. Πρωθυπουργού Μαλαισίας Μαχμούτ Μαχατίρα ότι «οι μουσουλμάνοι έχουν δικαίωμα να σκοτώσουν εκατομμύρια Γάλλους» μετά τον αποκεφαλισμό τριών χριστιανών στη Νίκαια της Γαλλίας!

Αν τέτοιες δηλώσεις γίνονται από πρ. Πρωθυπουργό τι περιμένουμε να πράξει ένας «κατώτερος» πολίτης. Είναι γνωστό ότι η ισλαμική σαρία τροφοδοτεί διαχρονικά τη βία εναντίον κάθε μη αρεστού αλλοθρήσκου. Άλλωστε, ο ισλαμισμός με τη βία επικράτησε τουλάχιστον τον πρώτο καιρό της εμφάνισής του. Οι αποκεφαλισμοί στη Γαλλία δεν είναι μεμονωμένα περιστατικά. Η ισλαμική βία ασκείται όλο και πιο συχνά και με ιδιαίτερη ένταση τις τελευταίες δεκαετίες. Μερικά παραδείγματα για να είμαστε πιο σαφείς.
Η Τουρκία, που έστρωσε το χαλί για τους αποκεφαλισμούς στη Γαλλία, τα τελευταία εβδομήντα χρόνια έχει αναδειχθεί ως ένας σημαντικός και συστηματικός διώκτης των Χριστιανών. Στη Βoρ. Κύπρο μετά τον Ιούλιο του 1974 επιδόθηκε στο ξερίζωμα των Κυπρίων απ' τις πανάρχαιες εστίες τους και στην καταστροφή χιλιάδων χριστιανικών μνημείων και στη λεηλασία και το εμπόριο ανεκτίμητων χριστιανικών κειμηλίων, επαναλαμβάνοντας το κακουργηματικό της έργο, που είχε εφαρμόσει στην Πόλη το 1955.
Το ισλαμιστικό αρπακτικό έργο βίας το συνεχίζει σήμερα ο ισλαμοφασίστας Ερντογάν στην Αγ. Σοφία, στη Μονή της Χώρας, στην Αγ. Σοφία Τραπεζούντας κλπ. Με τη βοήθεια και της Τουρκίας οι Αλβανοί ξερίζωσαν τους Σέρβους απ' το Κοσσυφοπέδιο και καταστρέφουν τα εκεί Χριστιανικά μνημεία. Ο Ερντογάν χρηματοδοτεί οργανώσεις στην Αλβανία προκειμένου να ξεκάμουν τους Β/Ηπειρώτες Χριστιανούς. Η τουρκική ΜΙΤ ήταν αυτή, που κατέδωσε στους φονιάδες του ISIS τον Ελληνορθόδοξο Μητροπολίτη Χαλεπίου Παύλο και τον Συρορθόδοξο Μητροπολίτη Γιοχάνα - Ιμπαχίμ, οι οποίοι αποκεφαλίστηκαν μετά από φριχτά βασανιστήρια! Αυτοανακηρυσσόμενος ως προστάτης των μουσουλμάνων συμπολιτών μας ο Ερντογάν επιδιώκει το άνοιγμα τζαμιών στη χώρα μας προκειμένου να στηρίξει τη μόνιμη εδώ παρουσία ομοθρήσκων του χρησιμοποιώντας τους ως μοχλό πίεσης στην Ελληνική κυβέρνηση σε πρώτη φάση και ως εργαλείο ισλαμοποίησης και αποσταθεροποίησης της Ελλάδας σε δεύτερη φάση. Η εχθρότητα και η διάθεση του Ερντογάν να εξαφανίσει το χριστιανικό στοιχείο από τις όμορες χώρες εκδηλώνεται και σήμερα και στο Ναγκόρνο Καραμπάχ. Κρυφοσυνεργάτης του Ερντογάν έχει αποδειχθεί και ο «γείτονας» Έντι Ράμα, για τη γούνα του οποίου υπάρχουν πολλά ράμματα εξ αιτίας του ανθελληνικού του μίσους.
Διερωτάται κανείς πώς οι ποικιλώνυμοι αλληλέγγυοι και συμπαραστάτες των εισαγόμενων μουσουλμάνων δεν αντιλήφθηκαν τα σχέδια του Ερντογάν εις βάρος της Ελλάδας και βγήκαν να τους καρτερέσουν με ανοιχτές αγκάλες! Να υποδεχτούν μουσουλμάνους ακόμη και από τη Νιγηρία, όπου η εξτρεμιστική οργάνωση Μπόκο Χαράμ χρόνια τώρα σφάζει Χριστιανούς! Να υποδεχτούν μουσουλμάνους από την Ινδία, η οποία απέλασε τον ΄Ελληνα Μητροπολίτη Ιγνάτιο Σεννή! Να υποδεχτούν μουσουλμάνους από το Ιράκ, όπου ο μακροχρόνιος διωγμός έχει σχεδόν μηδενίσει την παρουσία Χριστιανών σ' αυτή τη χώρα!
Θα πρέπει να μας προβληματίσει η εισαγωγή μουσουλμάνων στη χώρα μας και η διασπορά τους ανά την επικράτεια. Σε καμιά χώρα του κόσμου δεν αφομοιώθηκαν οι μουσουλμάνοι. Τι μας λέει ότι θα αφομοιωθούν στην Ελλάδα; Για ποιο λόγο οι μουσουλμάνοι έρχονται στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης και δεν προτιμούν τις οικονομικά ακμάζουσες ομόθρησκές τους χώρες; Είναι άλλο πράγμα η συμπαράσταση και η αλληλεγγύη σε αναξιοπαθούντες μουσουλμάνους και άλλο πράγμα η εθελούσια «τύφλωση» για να μη διακρίνει κανείς ότι αντικαθίσταται ο πληθυσμός της Ελλάδας με το πρόσχημα της αλληλεγγύης.
Να το ξεκαθαρίσουμε: Ούτε μίσος, ούτε εχθρότητα για αλλόθρησκους. Δεν είναι ισλαμοφοβικός ή κινδυνολόγος ή ακροδεξιός ή ρατσιστής, όποιος είναι αντίθετος με την εισαγωγή ισλαμοφασισμού στην Ελλάδα, όποιος εφιστά την προσοχή των συμπολιτών του στο ότι φαινόμενα εγκλημάτων θρησκευτικής βίας ανάλογα μ' αυτά της Γαλλίας θα εμφανιστούν και στην πατρίδα μας. Ο αποκεφαλιστής του Γάλλου Δασκάλου Πατί δεν ήταν μετανάστης έστω πρώτης γενιάς! Ο δολοφόνος μόλις είχε πατήσει το πόδι του στην Ευρώπη. Ήδη σε νησιά του Ανατ. Αιγαίου επανειλημμένα έχουν παρατηρηθεί καταστροφές χριστιανικών ναών. Η Τουρκία έχει ήδη εργαλειοποιήσει τη θρησκεία στη Θράκη μας, στην Αλβανία και στο Κοσσυφοπέδιο και στην κατάλληλη στιγμή ο Ερντογάν συναγωνιζόμενος τον Μαλαισιανό Μαχατίρα είναι έτοιμος να ξεφουρνίσει κι αυτός «το δικαίωμα των μουσουλμάνων να σκοτώνουν».