Τραγικές αποφάσεις από την Δημ. Αρχή εν μέσω πανδημίας!

on .

ΤΗ χτύπησε κατακούτελα ο ...κορωνοϊός τη Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων! Αλλιώς δεν εξηγούνται οι τραγικές αποφάσεις της εν μέσω της πανδημίας, που φέρνει τα Γιάννινα αντιμέτωπα με ολικό lockdown.
ΑΥΡΙΟ το Δημοτικό Συμβούλιο καλείται να εγκρίνει την απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (67/2020) για εγκατάσταση και λειτουργία λούνα παρκ στην κεντρική πλατεία, από 25 Νοεμβρίου μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2021!
ΠΡΟΦΑΝΩΣ εκτιμήθηκε ότι δε θα υπάρξει πρόβλημα για τα παιδάκια και τους γονείς από τον κορωνοϊό! Η ίδια Επιτροπή ενέκρινε (65/2020) την παραχώρηση της πλατείας την 1η Νοεμβρίου σε μια οργάνωση για να γίνει δημόσιος θηλασμός. Μάλλον για να ξορκίσουν τον κορωνοϊό...
ΑΥΤΕΣ οι αποφάσεις ελήφθησαν την ίδια ημέρα, στις 21 Οκτωβρίου! Μαζί και εκείνη (66/2020) που αφορούσε τη λειτουργία τσίρκου σε χώρο κοντά στο λεγόμενο Πανηπειρωτικό Στάδιο, από τις 20 Οκτωβρίου μέχρι 30 Νοεμβρίου!
ΜΕΤΑ από αυτά (και πολλά άλλα) τολμά ο δήμαρχος κ. Μωυσής Ελισάφ να απευθύνει παραινέσεις στους πολίτες και να στοχοποιεί διαφόρους κλάδους; Μήπως νομίζει ότι οι Γιαννιώτες έχουν υποστεί λοβοτομή και δε ξέρουν τι τους γίνεται; Και η αντιπολίτευση τι κάνει, μαζί και ο κ. Γκόντας;
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΤΣΗΣ