Ακήρυκτος πόλεμος κατά της Ελλάδας!

on .

Η Ελλάδα, η πατρίδα μας, σταθερά και συστηματικά ισλαμοποιείται. Ένας ύπουλος ακήρυκτος πόλεμος έχει εξαπολυθεί από γνωστά και άγνωστα κέντρα για τη σταδιακή μετατροπή των Ελλήνων πολιτών σε μειονότητα και σταδιακά τον αφανισμό μας.
Εκμεταλλευόμενη η Τουρκία τον πόλεμο στη Συρία και τους πρόσφυγες απο τη Συρία, έχει εκπονήσει και θέσει σε εφαρμογή την είσοδο στην Ελλάδα, άλλοτε με τον μανδύα του πρόσφυγα και άλλοτε όχι, εκατομυρρίων ισλαμιστών, που πιθανώταταοι περισσότεροι είναι Τούρκοι υπήκοοι και ετοιμοπόλεμοι, ώστε να πραγματοποιήσει το νεο-οθωμανικό της όνειρο, δηλαδή αρχικά τον έλεγχο και σταδιακά την κατάκτηση του Ανατολικού Αιγαίου.
Αυτοί οι οποίοι δημιούργησαν την προσφυγική κρίση με την εισβολή αρχικά στο Αφγανιστάν και το Ιράκ και στη συνέχεια με τη διάλυση της κρατικής οντότητας της Λιβύης και της Συρίας, δηλαδή οι Αγγλοαμερικανοί, οι Γάλλοι και οι σύμμαχοί τους, αναφορικά με το προσφυγικό και μεταναστευτικό κύμα, σφυρίζουν αδιάφορα. Ενώ η ΕΕ έχει κλείσει τα σύνορά της και έχει αφήσει την Ελλάδα και την Ιταλία να αντιμετωπίσουν μόνες τους το μεταναστευτικό βάρος.
Και ενώ θα μπορούσε η ειρήνη να επικρατήσει στη Συρία με μια συνεννόηση μεταξύ των μεγάλων δυνάμεων, ο πόλεμος συνεχίζεται και ο ανταγωνισμός μεταξύ της Ρωσσίας και των ΗΠΑ δεν έχει καμμιά ελπίδα να τερματιστεί.
Ο υβριδικός πόλεμος της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδας και της Κύπρου δεν κρύβεται ούτε βέβαια και οι προθέσεις της. Από καιρό ο απόλυτος κυρίαρχος, ο Ερτογάν, μιλά για γαλάζια πατρίδα! Και οι χάρτες που αναρτύουν στις στρατιωτικές σχολές και παντού αλλού στο στράτευμά τους περιλαμβάνουν το μισό Αιγαίο με τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τη θάλασσα από την Κρήτη μέχρι την Ανατολική Μεσόγειο. Ενώ ήδη έχει εισβάλει με τα γεωτρύπανά της στην ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας. Και η Ελλάδα, με το δικαίωμα πού έχει της εγγυήτριας δύναμης, αγρόν ηγόρασε. Φανταστείτε τα πράγματα να ήταν εντελώς διαφορετικά. Πώς θα αντιδρούσε η Τουρκία; Με την απειλή πολέμου.
Για να πραγματοποιήσει τους στόχους της έχει διαθέσει εκατομμύρια για την ανάπτυξη της πολεμικής της βιομηχανίας, και ήδη παράγει μόνη της ή με συμπαραγωγή οπλικά συστήματα διαφόρων τύπων. Λόγῳ της γεωγραφικής της θέσεως “παίζει” με τους φόβους των δυτικών συμμάχων και ιδιαίτερα των ΗΠΑ που δεν θέλουν να την χάσουν απο “σύμμαχο” και τις προσπάθειες της Ρωσσίας να την αποσπάσει απο την Δύση και να δημιουργήσει προβλήματα στο ΝΑΤΟ. Και με μαεστρία επιτυγχάνει να κερδίζει και απο τις δυο Μεγάλες Δυνάμεις.
Οι πολιτικοί ηγέτες μας, αντί να δουν την πραγματικότητα, περί άλλων τυρβάζουν. Η Κυβέρνηση του Τσίπρα άνοιξε τα σύνορα, για να εισέλθουν εκατομμύρια “λαθρομετανάστες” και η Κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει το έργο του Τσίπρα, δηλαδή γίνεται “διακινητής” των “λαθρομεταναστών” από τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου που πνίγονται κυριολεκτικά από τον όγκο των “εισβολέων” σε όλη την Ελλάδα. Δεν υπάρχει ελληνική περιοχή και ελληνική πόλη, στην οποίαν να μην έχουν μεταφερθεί και εγκατασταθεί σε “δομές” χιλιάδες τέτοιοι μετανάστες. Πρόσφατα κοντά σε ένα χωρίο της Καβάλας διακοσίων κατοίκων εγκατέστησαν χίλιους περίπου μετανάστες!
Όλοι αυτοί, με διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο, με τον ισλαμικό φανατισμό που τους διακρίνει, με την αδυναμία πολιτιστικής αφομοίωσης, είναι δυνάμει ατομική βόμβα στα θεμέλια του έθνους και του Ελληνικού κράτους.
Σε μια ενδεχόμενη σύρραξη μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χρησιμοποιηθούν για τον σκοπό, για τον οποίον εστάλησαν εδώ απο τους Τούρκους. Και αν τυχόν εξεγερθούν συλλογικά σε όλη την Ελλάδα με την καθοδήγηση της Άγκυρας, ποιο θα είναι το αποτέλεσμα; Καλύτερα να μην το διανοηθούμε κάν.
Και κάτι τελευταίο, που το είχαμε αναφέρει και σε προγενέστερα άρθρα μας. Ακούω ήδη από πολλούς συμπολίτες μας και εδώ στα Γιάννενα, αλλά και απο δημότες άλλων πόλεων, να διαμαρτύρονται κατ’ ιδίαν για το γεγονός ότι πολλές οικογένειες μεταναστών εγκατεστημένες σε διαμερίσματα, εκτός του ότι το κράτος πληρώνει τα πάντα γι’ αυτούς (ηλεκτρισμό, νερό, ενδυμασία κλπ.), λαμβάνουν - προκλητικά για τους πολλούς Έλληνες – υψηλά επιδόματα. Και καθώς δεν έχουν να ασχοληθούν με τίποτα άλλο και οι περισσότεροι είναι νεαρής ηλικίας, άνδρες και γυναίκες, το μόνο που τους απομένει είναι να αποκτούν πάμπολλα παιδιά. Επιπλέον, με τα πιο σύγχρονα κινητά που έχουν είναι φυσικό να στέλλουν και να προσκαλούν στη χώρα μας γνωστούς και αγνώστους συμπατριώτες τους. Γίνονται με άλλα λόγια πόλος έλξης περισσότερων μεταναστών.
Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα που έχει σκοπίμως δημιουργηθεί τόσο από τους πολιτικούς, όσο και από δημοσιογράφους, είναι τέτοια που και για το παραμικρό σχόλιο σχετικά με αυτό το θέμα, να εκτοξεύονται κατηγορίες για ρατσισμό και τα παρόμοια. Αυτη η φοβία εξηγεί την απάθεια με την οποίαν οι πολίτες αντιμετωπίζουν αυτό το σοβαρό θέμα. Αν υπάρχει ρατσισμός αυτή τη στιγμη είναι σε βάρος των Ελλήνων πολιτών.
Όλοι μας αντιλαμβανόμαστε ότι τους πραγματικούς πρόσφυγες θα πρέπει να τους μεταχειριζόμαστε με ανθρωπισμό και σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους. Διερωτώμαστε, όμως, γιατί “προτιμούν” την Ελλάδα, την Ιταλία, και γενικώτερα την Ευρώπη, και δεν στρέφονται προς τις Αραβικές χώρες, οι οποίες έχουν την ίδια θρησκεία και την ίδια κουλτούρα με τη δική τους.
Αν συνεχιστεί με τους σημερινούς ρυθμούς η εισροή μεταναστών στη χώρα μας, δεν θα παρέλθει πολύς χρόνος που οι Έλληνες θα είναι μειοψηφία στη χώρα τους.
Απαιτείται άμεσα αυστηρός έλεγχος με κάθε μέσο των θαλασσίων συνόρων μας και η άμεση επιστροφή στις χώρες προέλευσης όλων όσοι δεν είναι πραγματικοί πρόσφυγες. Και όσοι πετάνε τα χαρτιά τους στη θάλασσα, προτού φτάσουν στα Ελληνικά νησιά, να θεωρούνται εκ προοιμίου μη πρόσφυγες. Και όσοι δεδηλωμένα είναι πρόσφυγες, θα πρέπει να εγκαθίστανται σε “δομές”, μέχρι να επικρατήσει ειρήνη στη χώρα τους, και όταν αυτό γίνει, να επαναπροωθούνται σε αυτές.
Θα πρέπει επίσης να ελεγχθεί ο ύποπτος ρόλος των ΜΚΟ, από ποιους χρηματοδοτούνται και τι πράττουν. Δεν είναι δυνατόν να γίνεται αυτό που γίνεται με την Ιταλία που γερμανικές ΜΚΟ έχουν ιδιόκτητα πλοιάρια που τα φορτώνουν με μετανάστες στα παράλια της Λιβύης και τους μεταφέρουν στην Ιταλία. Από ποιους χρηματοδοτούνται; Όλα θα πρέπει να είναι διαφανή.
Η πατρίδα μας βρίσκεται σε μια ιδιαιτέρως κρίσιμη κατάσταση. Ότι δεν κατάφεραν οι Ναζι τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, να μας εξαλείψουν δηλαδή, ότι δεν κατάφερε η πολύχρονη οικονομική κρίση, μην αφήσουμε να συμβεί με τον μεταναστευτικό πόλεμο της Τουρκίας εναντίον της χώρας μας.