Ούτε… μαξιλάρια δεν έχει το Πανεπ. Νοσοκομείο!

on .

• Από αναγνώστη του «Π.Λ.» λάβαμε την ακόλουθη επιστολή σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και τον χώρο της Υγείας γενικότερα:

«Κύριε Διευθυντά,
Άκουσα τη συνέντευξη του Α. Τσίπρα (2-7-2019) από ιδιωτικό σταθμό κατά την οποία «καμάρωνε» ότι ο -κατά την ΕΦΣΥΝ- σαχλαμαρόμαγκας γνωστός Πολάκης και ο προϊστάμενός του Υπουργός έκαναν σπουδαίο έργο στον τομέα της υγείας!
Μολονότι ο Α. Τσίπρας σπάνια -πολύ σπάνια- λέει αλήθεια, ειλικρινά θύμωσα ακούγοντάς τον. Διότι μόλις την περασμένη εβδομάδα πρόσωπο του οικογενειακού μου περιβάλλοντος, βαρέως ασθενόν εισήχθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για νοσηλεία. Έμεινα εμβρόντητος όταν κατά την εγκατάσταση του ασθενούς σε θάλαμο του Νοσοκομείου, άκουσα -το εξαίρετο κατά τα άλλα- προσωπικό να μου λέει ότι δε διαθέτει το Νοσοκομείο μαξιλάρια και ως εκ τούτου έπρεπε να φέρω δικό μου, προκειμένου να μη μείνει ο ασθενής απλωμένος σαν σε μάρμαρο νεκροτομείου!
Αν αυτή η κυβέρνηση δε μπορεί να εφοδιάσει το Νοσοκομείο με μαξιλάρια για τους ασθενείς, είναι δυνατόν να μπορεί να λύσει βασικότερα και συνθετότερα προβλήματα για την ανακούφιση του λαού σε θέματα υγείας; Επί τέλους! Είναι καιρός οι ανίκανοι κυβερνώντες με τον αρχηγό τους και τις αυταπάτες του, που χωρίς ντροπή συνεχίζουν να ψεύδονται ενώπιον του πανελληνίου να πάνε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Οι λαοκάπηλοι, τάχα μου και αριστεροί, που κάνουν τα μπάνια τους στα κότερα της πλουτοκρατίας, την οποία δήθεν καταγγέλλουν με αναίδεια χιλίων πιθήκων, δε μπορεί να συνεχίσουν να αποφασίζουν για τις τύχες του λαού. Πώς να καταλάβουν αυτοί τι τραβάει ο κοσμάκης!
Τέρμα στην κυβέρνηση, που πουλάει αριστερόστροφη μπαρούφα και έχει τόσο αγράμματο πρόεδρο, ο οποίος διαμαρτύρεται επειδή τον λένε ψεύτη, αλλά κομπάζει ότι δεν είναι κλέφτης! Φίλοι αναγνώστες, τον πιστεύετε; Θα εμπιστευθείτε για πρωθυπουργό τον άνθρωπο που ομολογεί ότι έγινε πρωθυπουργός, έχοντας άγνοια κινδύνου και καθιέρωσε ΔΙΕΘΝΩΣ τον όρο κωλοτούμπας; Τέρμα στους επαγγελματίες αριστερούς!
Με τιμή για σας και οργή για τους Τσιπροπολάκηδες...
Μιχαήλ Βασιλειάδης»