«Μαγαζί γωνία» στην Άρτα το Διαγνωστικό Κέντρο της Ο. Γεροβασίλη, λέει η ΠΟΕΔΗΝ!

on .

• Νέο κεφάλαιο στο αφήγημα περί… ηθικού πλεονεκτήματος της Αριστεράς και ειδικότερα του ΣΥΡΙΖΑ, άνοιξε χθες, με την Αρτινή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη να είναι στο επίκεντρο.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) κατήγγειλε πως το Διαγνωστικό Κέντρο στην Άρτα, που είναι «μαγαζί γωνία», εξακολουθεί να φέρει πινακίδα στο όνομα της κ. Γεροβασίλη, η οποία πριν δύο περίπου χρόνια, όταν είχε προκληθεί ζήτημα με το «ασυμβίβαστο» είχε δηλώσει πως είχε αποσυρθεί από την εν λόγω εταιρία.
Το πρόβλημα βέβαια δεν είναι μόνο στο όνομα, αλλά στην αναφορά της ΠΟΕΔΗΝ, πως το Νοσοκομείο δεν διαθέτει μαγνητικό τομογράφο, δεν γίνονται μαστογραφίες και οστική πυκνότητα αν και υπάρχουν τα μηχανήματα λόγω έλλειψης γιατρών και τα περιστατικά πηγαίνουν προς το ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο που φέρει στην πινακίδα το όνομα της κ. Γεροβασίλη. Η ΠΟΕΔΗΝ θυμίζει επίσης πως μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και για πολλά χρόνια, ο αξονικός τομογράφος του νοσοκομείου Άρτας, ήταν συνεχώς χαλασμένος και τα περιστατικά μεταφέρονταν στο Διαγνωστικό Κέντρο με την πινακίδα της κ. Γεροβασίλη.
* * *
Η συνέχεια ήταν ακόμη πιο… επεισοδιακή: Η Υπουργός προσπάθησε χθες να δικαιολογηθεί, πετώντας τη… μπάλα στην εξέδρα: Ήτοι συνέδεσε την ΠΟΕΔΗΝ με τις ομάδες που διαλύουν περιουσίες στο κέντρο της Αθήνας. «Την ΠΟΕΔΗΝ η κυβέρνηση την γέμισε με μηνυτήριες αναφορές, επειδή κλείνουμε συμβολικά τις πόρτες του Υπουργείου, εν αντιθέσει στις άλλες ομάδες δείχνει ανοχή αν και καταστρέφουν περιουσίες», ήταν η απάντηση της συνδικαλιστικής οργάνωσης.
Το περίεργο είναι πως μέχρι χθες βράδυ, δεν είχε πάρει θέση ο Παύλος Πολάκης, ο πλέον αρμόδιος για να απαντήσει στις καταγγελίες και να βάλει στη… θέση της την ΠΟΕΔΗΝ…