Κρίσιμες αναμετρήσεις…

on .

• Η περίοδος που ακολουθεί είναι κρίσιμη και καθοριστική για την πορεία και εξέλιξη της χώρας. Οι επικείμενες εκλογικές αναμετρήσεις θ’ αποτελέσουν σταθμό στην πορεία για το Αύριο και κυρίως για τη νέα γενιά της Ελλάδας.
Η Νέα Δημοκρατία είναι αποφασισμένη να ανταποκριθεί στις ανάγκες της κοινωνίας για βελτίωση κυρίως της καθημερινότητας του πολίτη.
Από τα πρώτα κιόλας ονόματα του Ευροψηφοδελτίου που είχε ανακοινώσει η Νέα Δημοκρατία φάνηκε η δυναμική, για την ανατροπή του τραγικού ναυαγίου στο οποίο οδηγείται η χώρα. Η ανατροπή της σημερινής Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να γίνει τάχιστα, διότι τα βαρίδια του παρελθόντος της και οι ιδεοληψίες της οδηγούν στην απόλυτη καταστροφή:
- Επικίνδυνοι χειρισμοί στα Εθνικά μας Θέματα.
- Απαράδεκτοι, ανασφαλείς πολιτικοί υβριστές τύπου Πολάκη.
- Ασκούν επιδοματική πολιτική εμπαίζοντας τους Έλληνες.
- Κρύβουν τις θέσεις και τις προθέσεις τους για τα μεγάλα προβλήματα του τόπου, προβλήματα που οι ίδιοι δημιούργησαν, όπως μνημόνια, υπερφορολόγηση κ.α..
- Κατασκευάζουν ψευτοδιλήμματα επιστρατεύοντας ασύστολα ψεύδη.
- Επιδίδονται σε εξαγορά συνειδήσεων με μαζικές προσλήψεις.
- Μεθοδεύουν Ελληνοποιήσεις, ακόμα και ανθρώπων που δεν έχουν καμία σχέση με τον Ελληνισμό.
- Αδιαφορούν για την εγκληματικότητα που μαστίζει τη χώρα.
Αυτό τελικά που θα θυμούνται οι Έλληνες από τον Τσίπρα είναι ψέματα, υπερφορολόγηση και το ξεπούλημα φυσικά της Μακεδονίας.

* Ο Σπύρος Κωνσταντόπουλος είναι Πολιτικός Μηχανικός, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ιωαννιτών, Τομεάρχης Υποδομών & Περιβάλλοντος ΝΟΔΕ Ιωαννίνων ΝΔ.