Οι «προοδευτικοί» κι εμείς… οι άλλοι!

on .

 Γράφει ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, πολ. Μηχανικός, Δημοτ. Σύμβουλος Ιωαννίνων

● Εάν δεν ανήκεις στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είσαι προοδευτικός, είσαι οπισθοδρομικός και ακροδεξιός!
Το «προοδευτικός» το επαναλαμβάνουν σε κάθε πρότασή τους, εμφανίζοντάς το ως το νέο σλόγκαν της σημερινής Κυβέρνησης.
Το «προοδευτικός» θυμίζει την κατάρρευση του Σταλινικού καθεστώτος, όταν οι τότε συνοδοιπόροι λανσάριζαν την «περεστρόικα» για να απογαλακτιστούν από το κακό παρελθόν τους.
Οι σημερινοί προπαγανδιστές του ΣΥΡΙΖΑ, με δικά μας χρήματα στην κρατική τηλεόραση (που την έκαναν… Συριζαϊκή), σχεδόν κάθε απόγευμα στην «Δεύτερη ματιά» επαναλαμβάνουν πιεστικά την λέξη «προοδευτικός» πιστεύοντας ότι θα κάνουν στον Έλληνα πλύση εγκεφάλου, σερβίροντάς του «μειονεκτικές» απόψεις, νομίζοντας ότι οι πολίτες τα χάφτουν αυτά.
Τα ποτάμια δεν γυρίζουν πίσω! Μια φορά ο ΣΥΡΙΖΑ ξεγέλασε τους τότε θυμωμένους Έλληνες με τους ταμπουράδες που δήθεν θα έπαιζε και θα… χόρευαν στην Ευρωπαϊκή Ένωση!
Οι κυβερνώντες δεν έχουν πλέον άλλη δύναμη, εκτός του να γκρεμίζουν με τους Ρουβίκωνες το δήθεν άσυλο των Πανεπιστημίων, που έγιναν στέκια ναρκομανών και κακοποιών και να «βαφτίζουν» τους δεξιούς του Καμμένου ως… αριστερούς!
Με το να ανέχονται ή και να καλύπτουν την αναρχία, την ανομία και την παραβατικότητα μέρα με τη μέρα γκρεμίζουν και πιο πολύ τη χώρα!
Η ιστορία διδάσκει ότι από τη στιγμή που οι ηθικές δυνάμεις, οι μόνες που θωρακίζουν τη χώρα χάσουν την δραστηριότητά τους, τότε επέρχεται η καταστροφή! Και αυτή την καταστροφή φέρνει η σημερινή ανοχή, σε οποιαδήποτε παραβατικότητα που ανέχεται ή και… πριμοδοτεί η κυβέρνηση!
Οι πολιτισμοί δημιουργήθηκαν και κυβερνήθηκαν από ευημερία και ποτέ από την ανοχή αναρχίας, όπως συμβαίνει σήμερα.
Η αναρχία δεν έχει δύναμη παρά να γκρεμίζει οτιδήποτε σωστό υπάρχει σε μία χώρα.
Όσο ακόμη υπάρχει καιρός θα πρέπει να εξαλειφθεί η κατάσταση αυτή, που το μόνο που προάγει είναι η ασυδοσία. Γι’ αυτό θα πρέπει οι εκλογές να γίνουν το συντομότερο, για να επανέλθει η τάξη στη χώρα μας.
Το λαμπρό μέλλον που δικαιούται ο Έλληνας είναι ανάγκη να εξασφαλισθεί και να συνεχισθεί. Γιατί όσο θα διαιωνίζεται η σημερινή κατάσταση, τόσο θα δημιουργούνται όλο και πιο σοβαρά προβλήματα στη χώρα και δεν ξέρουμε που μπορούν να μας οδηγήσουν. Οι καιροί ου μενετοί!..